LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Margaux Dietz stöttas efter uppbrottet från Sean Canning

24 nov, 2021 
Lovisa Ström
Margaux Dietz & Sean Canning
Margaux Dietz och tidigare fästmannen Sean Canning har gått skilda vägar.
Nu stöttas influensern av sina följare efter avslöjandet om relationen.
”All kärlek till dig”, skriver en följare.
Annons
Margaux Dietz och Sean Canning har gjort slutBrand logo
Margaux Dietz och Sean Canning har gjort slut

Margaux Dietz blev känd för svenska folket när hon delade med sig av sin förlossning på Youtube och har sedan dess kommit att bli en av Sveriges största influensers. Idag kan hon dessutom titulera sig som entreprenör, programledare och författare, och är just nu aktuell med sin ljudbok Alexas värld.

På sina sociala medier delar hon även med sig av allt ifrån livet med sonen Arnold till sitt kärleksliv, och det senaste året har följarna kunnat se henne tillsammans med fästmannen Sean Canning.

Margaux Dietz och Sean Canning bryter förlovningen

Det var i februari tidigare i år som Margaux avslöjade att hon och Sean hade förlovat sig. Under ett bildspel från själva frieriet skrev hon om den stora lyckan:

”Jag finner inga ord men är världens lyckligaste. Det har gått fort men nu förstår jag att det är lätt om det är rätt.”

Sedan dess har paret mer eller mindre suttit ihop, och hon har flertal gånger skrivit om sina starka känslor för honom.

Annons

Men den senaste tiden är det flera av hennes följare som har noterat att Sean inte längre syns på hennes sociala medier, och i kommentarsfältet är det därför många som har frågat hur det egentligen ligger till.

Margaux har tidigare valt att inte svara på kommentarerna, men under tisdagen bestämde hon sig för att tillslut gå ut och berätta om läget.

”Ibland blir livet inte som man har tänkt sig. Jag och Sean har valt att gå skilda vägar. Vi är fortfarande bra vänner som tycker om varandra. Men avslut är såklart aldrig enkla”, skrev hon då på Instagram.

Margaux Dietz stöttas av följarna efter ordet om uppbrottet

Och ett uppbrott är ju sällan enkelt. Efter orden om uppbrottet från tidigare fästmannen har Margaux nu mötts av en hel del kärlek från sina följare och vänner. Såpass mycket att hon i ett inlägg på Instagram nu väljer att tacka alla för det.

Och i kommentarsfältet fortsätter kärleken att strömma in.

”Du är fantastisk”, skriver bland annat en person.

”All kärlek till dig”, skriver en annan.

Annons