BreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreaking
LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Margaux Dietz och Seán Canning har gjort slut – förlovningen bruten

23 nov, 2021 
Margaux Dietz och Sean
Margaux Dietz meddelar att hon och fästmannen Seán Canning gjort slut.
De har brutit förlovningen och är inte längre ett par.
”Ibland blir livet inte som man har tänkt sig”, skriver Margaux på Instagram.
Annons
Margaux Dietz och Sean Canning har gjort slutBrand logo
Margaux Dietz och Sean Canning har gjort slut

Influencern och tv-profilen Margaux Dietz och fästmannen och pr-profilen Seán Canning har gjort slut med varandra. Detta bekräftar Margaux på Instagram för sina följare.

De träffades ifjol och förlovade sig i början av 2021. Nu är förlovningen bruten.

”Ibland blir livet inte som man har tänkt sig. Jag och Seán har valt att gå skilda vägar. Vi är fortfarande bra vänner som tycker om varandra. Men avslut är såklart aldrig enkla”, skriver Margaux på Instagram.

Margaux Dietz och Seán Canning förlovade sig i februari

Influencern och Youtube-profilen Margaux Dietz gick ut i början av 2021 att hon hittat kärleken igen, efter uppbrottet med exmaken Jacob Liebermann.

”Det går åt väldigt mycket tid till att vara kär. Jag har försökt hålla mig ifrån att berätta mer, men det är svårt när man är så glad och älskar någon. Så nu får det räcka, här är han”, skrev hon då på sin blogg och publicerade en pussbild med Seán Canning.

Annons

Seán Canning friade sedan i början av februari och Margaux uttryckte att hon var lyckligare än någonsin. På Instagram publicerade hon en bild på frieriet, där paret stod på ett tak i snön, iklädda endast handdukar.

”Jag finner inga ord men är världens lyckligaste. Det har gått fort men nu förstår jag att det är lätt om det är rätt”, skrev hon under de romantiska förlovningsbilderna.

I september skrev Margaux om bröllopsplanerna med Seán på bloggen: ”Jag och Sean ska ju gifta oss och jag har ju varit väldigt fram och tillbaka med planeringen. Ena sekunden har jag känt att jag vill göra det fort och nu nu nu!”

Margaux och Seáns uppbrott – följarnas frågor om ex-paret

Margaux Dietz är flitig på Youtube och delar med sig av sitt liv i vloggar på den sociala kanalen. Sedan början av 2021 har Seán medverkat i flera videos och Margauxs följare har fått lära känna honom på plattformen.

Men under hösten har han dykt upp allt mer sällan och följarna började då misstänka att det var något som inte stämde. Flera kommenterade på Youtube och undrade ifall det kunde vara så att Margaux och Seán gjort slut.

Och nu bekräftar alltså Marguax Dietz att det stämmer. Hon och Seán har brutit förlovningen och är inte längre ett par, skriver hon på Instagram.

Hänt har sökt Margaux Dietz om uppbrottet utan gensvar.

FOTO: BYRMO CAROLINA/Aftonbladet, Instagram

Annons