LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Därför tror följarna att Margaux Dietz och Sean Canning har brutit upp

16 nov, 2021 
Lovisa Ström
Margaux Dietz & Sean Canning
Det var i februari tidigare i år som Margaux Dietz berättade att hon och kärleken Sean Canning hade förlovat sig.
Men nu misstänker följarna att de har brutit upp.
Här är varför.
Annons
Allt du vill veta om Margaux succékarriär och livBrand logo
Allt du vill veta om Margaux succékarriär och liv

Margaux Dietz blev känd för svenska folket när när hon delade med sig av sin förlossning på Youtube och har sedan dess kommit att bli en av Sveriges absolut största influencers. Idag kan Margaux dessutom titulera sig som entreprenör, programledare och författare, och är just nu aktuell med sin ljudbok Alexas värld.

Men något annat som Margaux också delat med sig mycket av är hennes kärleksliv. I början av året avslöjade hon nämligen att hon hittat kärleken i entreprenören Sean Canning, och bara ett par månader senare kunde hon även berätta att de förlovat sig.

Men nu misstänker följarna att paret har brutit upp. Här är varför.

Margaux Dietz om förlovningslyckan med Sean Canning

Det var i februari tidigare i år som Margaux fick hela nöjessverige att stanna upp. I ett inlägg på Instagram avslöjade hon nämligen att hon och kärleken Sean tagit det stora steget att förlova sig, endast två månader efter relationsavslöjandet.

Annons

Det var i ett bildspel som man kunde se Sean gå ner på knä, och bredvid honom stod en minst sagt chockad och lycklig Margaux. Under bildspelet skrev hon:

”Jag finner inga ord men är världens lyckligaste. Det har gått fort men nu förstår jag att det är lätt om det är rätt.”

Snabbt började det att trilla in kommentarer från följare och vänner som ville gratulera till det stora steget, och sedan dess har man fått se Sean en hel del på Margaux sociala kanaler.

Därför tror följarna att Margaux Dietz och Sean Canning har brutit upp

Men den senaste tiden har flera följare börjat misstänka att paret har brutit upp. På Margaux sociala kanaler kan man nämligen se många frågor om var Sean är, och än har hon inte svarat på dem.

Annons

En av anledningarna till att många misstänker att de har gått skilda vägar är för att han helt enkelt inte har synts på hennes sociala kanaler den senaste tiden. Sean har nämligen synts på varken Instagram eller Youtube, något som är ovanligt när det kommer till dem.

Men förutom det är det även flera som har reagerat på att Margaux inte bär förlovningsringen på vissa bilder. Ringen ska sitta på vänster hand, men på vissa av hennes bilder är handen tom.

Här på två bilder från hennes blogg:

Annons