LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Det ska Liam “Liamoo” Cacatian nyfödda dotter heta

15 nov, 2021 
Johanna Alm
Liamoo och Alina
Liam “Liamoo” Cacatian blev känd genom sin medverkan i Idol 2016.
Idag fortsätter Liamoo att satsa på solokarriären och i veckan blev han pappa för första gången!
Nu avslöjar han namnvalet till nyfödda dottern.
Annons
Alexander Kronlunds hyllning till frun Rebecka: "hon är stark"Brand logo
Alexander Kronlunds hyllning till frun Rebecka: "hon är stark"

Artisten Liam “Liamoo” Cacatian, 24, fick sitt genombrott när han tävlade i Idol 2016 och kammade hem hela vinsten. För två år sedan tävlade han även i Melodifestivalen ihop med artisten Hanna Ferm, 21, med låten Hold you.

Sedan två år tillbaka har Liamoo varit i en relation, men vem flickvännen är har han varit väldigt hemlig med. Men tidigare har han iallafall bekräftat för Hänt att han har en flickvän, och nu har han blivit pappa för första gången!

Liam “Liamoo” Cacatian har blivit pappa för första gången

Liamoo är väldigt privat av sig och det är inte ofta han delar med sig av några detaljer kring sitt privatliv. Men under söndagen la han ut en glädjande nyhet.

Artisten har nämligen blivit pappa för första gången! På sin Instagram skrev han om lyckan över att äntligen få träffa sin nyfödda dotter.

”Hej pappas lilla pärla! Jag har aldrig varit den som postar mycket om mitt privata, men att jag blivit pappa till en liten flicka är då fan livets mening. Samma sekund du tittade mig i ögonen för första gången så glömde jag av resten av världen och allt mitt fokus hamnade på dig. Jag kommer skydda dig och din mamma för resten av mitt liv. Pappa älskar dig!”, skrev han då.

Annons

Under bilden på honon och dottern trillade det in en hel del kommentarer från vänner och följare. Bland annat skrev Katia Mosally, som är den nya jurymedlemmen i Idol, och grattade de nyblivna föräldrarna.

”GRATTIS!!!”, skrev hon då.

Även Melodifestivalen och Idol-vinnaren Tusse skickade glädjehälsningar till Liam.

”Grattis bästa!! och GRATTIS PÅ FARSDAG.”

Liam “Liamoo” Cacatian avslöjar dotterns namn

Efter att ha delat med sig av några bilder på den nyfödda dottern och tackhälsningar till alla som gratulerat honom och flickvännen passade artisten även på att avslöja namnet på dottern.

”Stort tack till alla som skrivit!! Önskar att hon kunde förstå vilket varmt välkomnande hon fått. Ni är amazing!!”, skrev han nämligen på sin Instagram-story följt utav:

”Hon heter Alina”.

Vilket fint namn tycker vi på Hänt!

Foto: Liam “Liamoo” Cacatian

FOTO: Liam “Liamoo” Cacatian/Instagram, Eero Hannukainen/TT

Annons