Paulina Danielsson avslöjar verkliga relationen till Oliver Ingrosso

Paulina Danielsson & Oliver Ingrosso
Exklusivt

Paulina "Paow" Danielsson och Oliver Ingrosso är båda kända profiler.
Nu berättar Paulina om den okända relationen till dj:n och kändissonen.

Paulina ”Paow” Danielsson började sin resa i offentligheten redan som tonåring när hon startade sin egna blogg. Snabbt blev det en av de mest lästa bloggarna i Sverige och tillsammans med bland annat Desirée Nilsson hittade hon på många omtalade upptåg.

Men sedan dess har det hänt mycket. År 2014 var hon med i reality-programmet Paradise hotel för första gången och sedan dess har hon varit med ytterligare tre gånger. Utöver det jobbar hon även som influencer och har i skrivande stund över 200 000 följare på Instagram.

Har flyttat till Köpenhamn tillsammans med kärleken Alexander Zobel

Paulina har haft många omskrivna kärleksrelationer. Bland annat med kändissonen Lance Hedman Graaf och Paradise hotel-profilen Mattias Helén. Paulina och Mattias gick skilda vägar i början av 2021 och strax därefter hittade hon kärleken i den danska mångmiljonären Alexander Zobel.

Paulina och Alexander träffades under en resa i Mexiko och det tog inte lång tid innan de var förälskade. Paulina har tidigare berättat att hon aldrig har känt så starkt för någon förut och under en frågestund på Instagram berättade hon också att hon är övertygad om att det här är något långvarigt.

”Jag har varit kär förut men det här är något helt annorlunda. Det kändes rätt efter bara tre dagar. Han är ett år äldre än mig, har koll på sin egen "skit", levt livet innan. Så vi är betydligt mer på samma plats i livet. Sen får han mig att må så himla bra, får mig att känna mig vacker varje dag. Han får mig att känna mig som en slutstation och inte bara ett stopp på vägen”, skrev hon då.

Starka reaktioner efter Bachelor-Sebastians ord i tv

Och visst verkar det vara seriöst. Idag lever nämligen Paulina tillsammans med Alexander i hans hemstad Köpenhamn.

Paulina "Paow" Danielsson om relationen till Oliver Ingrosso

Då Paulina har varit i rampljuset i många år har hon också lärt känna många andra svenska profiler på vägen. Och en av de är dj:n och kändissonen Oliver Ingrosso.

På Instagram kunde man häromveckan se att de var på samma uteställe och när Hänt når Paulina berättar hon att de känt varandra länge.

”Vi är bara gamla vänner”, förklarar hon.

LÄS OCKSÅ: Benjamin Ingrosso hyllas efter kärleksfulla bilderna med Oskar Fager

LÄS OCKSÅ: Liam “Liamoo” Cacatian har blivit pappa till en dotter

Senaste nytt