BreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreaking
LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Liam “Liamoo” Cacatian har blivit pappa till en dotter

14 nov, 2021 
LIAMOO
Liamoo har ställt upp i både Idol och Melodifestivalen under årens lopp. Han är väldigt öppen om sin musikkarriär men på det privata planet är det andra bullar. Nu har han blivit pappa!
Annons
Hör David Larsons kärlekshyllning till flickvännen Molly SandénBrand logo
Hör David Larsons kärlekshyllning till flickvännen Molly Sandén

bArtisten Liam “Liamoo” Cacatian, 24, är en välkänd artist för alla som tittar på Idol och Melodifestivalen. Han har nämligen ställt upp i båda tävlingarna och år 2019 tävlade han i Melodifestivalen ihop med Hanna Ferm, 21, med låten Hold you.

Hanna och Liamoo tog sig direkt till final och de slutade på en hedrande tredje plats i tävlingen.

Hanna och Liam träffades när Hanna tävlade i TV4:s Idol för två år sedan. Liam hade tävlat i programmet året innan och återvände för att göra en duett med Hanna.

Romansryktet kom som ett brev på posten under parets sångstund.

Romansryktet mellan Liamoo och Hanna Ferm

Dessa rykten om en potentiell romans mellan de två populära artisterna är dock något som Hanna tidigare dementerat för Hänt.

– Vi har sagt att vi är väldigt nära vänner, och vi håller hand och vi kramas. Det är inget spel för något. Det bara är så, sa hon då och fortsatte:

Annons

– Jag är singel.

Idag är Hanna Ferm tillsammans med Johan Gunterberg. Paret har tidigare bekräftat sin relation till Hänt genom att säga några avslöjande ord.

– Ni vet ju redan att vi är tillsammans!, sa Johan Gunterberg då.

Liamoo har blivit pappa till en dotter

Men hur det står till på kärleksfronten för Liamoo är desto mer okänt. På hans sociala medier delar han ytterst sällan med sig av detaljer om privatlivet, men nu, på självaste fars dag kan han faktiskt avslöja ett och annat.

”Hej pappas lilla pärla! Jag har aldrig varit den som postar mycket från mitt privata, Men att jag blivit pappa till en liten flicka är då fan livets mening. Samma sekund du tittade mig i ögonen för första gången så glömde jag av resten av världen och allt mitt fokus hamnade på dig. Jag kommer skydda dig och din mamma för resten av mitt liv, Pappa älskar dig!”, skriver han på Instagram.

Till texten visar han upp en helt nyfödd liten flicka och Liamoo är stoltare än någonsin!

Liamoo har inte avslöjat än vad den lilla flickan heter, han har inte heller avslöjat vem som är mamma till dottern. Men 2019 bekräftade han för Hänt att han gått in i en relation.

FOTO: Eero Hannukainen/TT, INSTAGRAM

Annons