Mirka Norrströms nya boende – dit flyttar hon med de 13 barnen

MIRKA NORRSTRÖM

Familjen annorlunda-profilen Mirka Norrström har under flera veckors tid varit på jakt efter ett nytt boende. Nu har hon äntligen hittat ett hus och snart går flyttlasset!
”Inga ord kan beskriva min tacksamhet”, skriver hon på Instagram.
Familjen annorlunda – så lever några av familjerna idag
Slå på ljud

Mirka Norrström blev känd för svenska folket efter sin medverkan i realityprogrammet Familjen annorlunda. Mirka har 13 barn ihop med ex-maken Peter Norrström.

Även om Familjen annorlunda har slutat sändas så är det fortfarande lätt för Mirkas fans att hänga med i vad som händer i hennes liv. Mirka har nämligen både en blogg och ett konto på Instagram som hon gärna uppdaterar följarna med.

För några veckor sedan kom Mirka med ett tungt besked. Hon och barnen måste nämligen flytta från huset de bor i. Det hela har att göra med att ägaren behöver ha tillbaka huset och Mirka tvingas hitta något nytt för henne och alla barnen.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Mirkas tuffa besked om drömhuset – därför måste hon flytta

Att detta är något som tyngt Mirka den senaste tiden råder det inga tvivel om och hon har tidigare berättat om den tuffa tiden.

”Dagen innan min födelsedag fick vi veta att vi måste hitta ett nytt boende till vintern vilket verkligen slog undan benen på mig. Från det har jag kämpat mitt hårdaste att hålla ihop mig själv och ångesten”, skrev hon på Instagram.

Mirka har också förklarat att barnen såklart helst vill vara kvar i Uppsala län, men Mirka var medveten om att det inte kommer bli det allra lättaste.

”Barnen vill ju helst stanna kvar i Uppsala län vilket jag verkligen förstår. Men det kommer nog bli svårt att hitta nåt passande hus med en rimlig hyra här. Jag ger inte upp hoppet men är ganska säker på att vi kommer att behöva flytta längre bort. Jag orkar knappt ens tänka på en flytt med allt det innebär just nu men jag måste…på något vis måste jag ju orka med det också. En dag i taget.”, förklarade Mirka.

Mirka Norrströms glädje – hittat ett nytt boende

Och nu kommer riktiga glädjenyheter! Mirka har nämligen hittat ett nytt boende och det är inte vilket boende som helst! Trots att Mirka hade förväntat sig det värsta och räknat med att behöva flytta långt så visar det sig nu inte vara fallet.

I en livesändning på Instagram berättar Mirka om de goda nyheterna.

– Idag på eftermiddagen så ringde de och vi har fått lägenheten! Så att, jag är jätteglad, säger hon i videon och fortsätter:

– Nu äntligen vet vi vart vi ska flytta och det blir nära, det är bara 4 kilometer härifrån ungefär. Så idag firar jag med en öl, säger Mirka och tar en stor klunk ur sitt glas med öl.

Lägenheten som Mirka har fått ligger alltså i Uppsala där de bott den senaste tiden. Inflyttningsdatumet är satt till den 1 december och lägenheten verkar vara toppen!

– Lägenheten har fem rum och kök men den har även en kattvind som man gjort om till sovrum och där går det också att sova, berättar Mirka.

Följarnas stöd till Mirka angående flytten

Mirkas följare blev så glada över nyheten att de har velat swisha pengar till Mirka så att allt ska gå snabbt och smidigt med allt som har med en flytt att göra.

I ett inlägg på Instagram berättar Mirka om sin stora tacksamhet mot följarna:

”Inga ord kan beskriva min tacksamhet idag. Glädjen över att äntligen ha hittat ett nytt boende och framförallt er kärlek och omtanke. Att få er hjälp så vi kan flytta utan att behöva känna stressen över flyttstädningen också är obeskrivligt ska ni veta. Jag kan inte tacka er nog! För en gångs skull är mina tårar av glädje och kärlek. Tack mina vänner.”

LÄS OCKSÅ: Biancas lögn om skönhetsingreppet

LÄS OCKSÅ: Sarah Dawn Finers tårar i tv – efter händelsen med sonen

FOTO: TV4, INSTAGRAM

FRÅN FÖRSTASIDAN