LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Zlatan Ibrahimovic och Helena Seger bor inte tillsammans längre

24 nov, 2021 
Zlatan och Helena
Zlatan Ibrahimovic är en av världens främsta fotbollsspelare.
Vid sin sida har kärleken Helena Seger alltid funnits.
Men nu bryter Zlatan tystnaden om den svåra familjesituationen.
– Det är inte enkelt, säger Zlatan till The Guardian.
Annons
Zlatans kaxiga svar om sin ålderBrand logo
Zlatans kaxiga svar om sin ålder

Zlatan Ibrahimovic är en av världens mest omtalade fotbollsspelare. Han är född i Malmö och har spelat i klubbar som Inter, Juventus, Barcelona och Manchester United. Nu har han återvänt till Italien för att spela med AC Milan.

Zlatan är sedan över 15 år tillbaka tillsammans med Helena Seger. Paret är dock mycket förtegna om sitt privatliv. Tillsammans har de två barn Maximilian, född 2006 och Vincent, född 2008.

Nu väljer Zlatan att tala ut om familjesituationen i en ny intervju med The Guardian. Det visar sig inte alltid vara helt lätt.

Zlatan i tåtar över barnen – känslosamma orden om Vincent

När pandemin var som värst i Italien blev Zlatan Ibrahimovic låst, det fanns inga möjligheter att resa hem till Sverige för att träffa familjen.

– Jag var ensam. Det var väldigt strikt, och man fick inte resa. Det var konstigt, för i de stunderna ska du vara med dina nära, men jag kunde inte det, sa Zlatan då, uppger Aftonbladet.

Annons

Zlatan Ibrahimovic berättade dessutom, i samband med sin landslagscomeback i mars, att det är tufft att vara ifrån familjen. Pandemin har varit påtaglig och när familjen fick reda på att han var tillbaka i den blågula-tröjan blev det extra känslosamt, främst för sönerna.

– Jag hade Vincent här som faktiskt grät när jag lämnade honom. Men det är okej..., sa Zlatan då innan han tvingades ta en paus.

Zlatan med sin familj.
Helena och Zlatan med sönerna.

På bilden ovan syns hela familjen på en lyxig semester till St Tropez ifjol.

Zlatan och Helena Segers tuffa familjesituation – bor inte ihop

Det är med brittiska The Guardian som Zlatan Ibrahimovic nu har gjort en längre intervju. Där berättar han om familjelivet, och medger att det inte alltid är lätt. Han bor inte tillsammans med sin familj och har inte gjort det på många år.

Annons

Medan Zlatan dominerar i fotbollsvärlden är Helena Seger med barnen Maximillian och Vincent bosatta i Stockholm. Och det är just detta som väcker känslor hos fotbollsspelaren Zlatan – tiden med barnen. Han uttrycker i intervjun att de mot alla odds får det att fungera.

– Det är inte enkelt, men min fru tar hand om barnen. Vi får det att fungera. När det finns fritid träffas vi och då är vi lyckliga, säger Zlatan om familjesituationen.

FOTO: FILIPPO MONTEFORTE / XPOSURE PHOTOS

Annons