Därför föll Zlatan Ibrahimovic elva år äldre Helena Seger

Zlatan och Helena

Helena Seger och Zlatan Ibrahimovic är ett av Sveriges mest omtalade och hetaste par.
De är måna om sitt privatliv, men hur träffades de från första början och hur kommer det sig att Zlatan föll för just elva år äldre Helena Seger? Vi reder ut!

Fotbollsproffset Zlatan Ibrahimovic, 39 och frun Helena Seger, 50, har varit ett par i över 15 års tid. Genom åren har de två varit väldigt måna om sitt privatliv. Men vi har då och då fått glimtar in i deras liv, och historien om hur de träffades finns berättad från både Zlatan och Helenas synvinkel. De har även två barn tillsammans, Maximilian, född 2006 och Vincent, född 2008.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

LÄS MER: Därför försvinner Malou efter tio efter kritiken

Helena Segers familjeliv med barnen hemma i Sverige

Och Helena har inte avsagt sig lyxlivet bara för att hon inte längre kan tillbringa tiden vid Zlatans sida konstant. För när familjen flyttade till Sverige köpte de ett sex våningar högt hus på Östermalm. Där bor Helena tillsammans med sönerna, och det finns ingen tvekan om att Zlatan saknar sin familj då han är borta på jobb.

Efter nyheten om att Zlatan gör comeback i landslaget berättade han under en presskonferens om den tuffa kampen.

– Den här tiden tar tid från min familj och det är ingen lätt sak. Om du har två ungar som gråter varje gång du lämnar dem så är det lite jobbigt. Jag är människa, även om jag är superman. Men vem är man utan fotbollen? Även utanför fotbollen är jag en av ”allihop”, sa han då.

Så träffade Helena Seger och Zlatan Ibrahimovic varandra

Hur kommer det sig att Zlatan och Helena blev tillsammans och hur valde de varandra? För åldersskillnaden var minst sagt inget Zlatan störde sig på, utan snarare något han tyckte var spännande. Enligt Zlatan finns det även två versioner om hur de två ska ha träffats. I en intervju med det välkända magasinet Fashion Beans från 2017 berättade han om den hemlighetsfulla historien.

– Om jag svarar på det där kommer det att sluta illa. Det finns två olika versioner, en där hon jagade mig, en där jag jagade henne. Vi säger aldrig vilken som är sann, vi säger att det är 50/50. Det var nog så att jag jagade henne. Men säg inte till henne att jag berättade, sa Zlatan då till Fashion Beans.

Helena har tidigare berättat för magasinet Elle om hur de träffades.

– När vi träffades hade han dubbelparkerat sin Ferrari vid min Merca. Jag var på dåligt humör och fräste att han skulle flytta bilen. Jag tror att han blev triggad av min attityd, har Helena tidigare berättat för Elle.

Zlatan verkade dock imponerad av Helenas pondus och att hon var äldre var inget hinder, utan bara spännande vilket han skrev i sin bok.

“Hon var inte bara snygg. Hon hade en attityd, liksom, tjafsa inte med mig, och så var hon äldre, och det var var ju spännande. Jag hörde mig för, vem är hon?”, skriver Zlatan i sin självbiografi.

LÄS OCKSÅ: Christina Lindberg om maken Tommys sjukdomskamp

LÄS OCKSÅ: Anna Anka bryter tystnaden om krisen efter skilsmässan från Paul

FOTO: XPOSURE PHOTOS / TT / Spada

Senaste nytt