LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Jessica Almenäs första ord från sjukhuset – efter knäoperationen

24 nov, 2021 
Jessica Almenäs
Den folkkära programledaren Jessica Almenäs tvingades till operation efter en otäck knäskada.
Nu bryter hon tystnaden från sjukhuset.
”Fick livet tillbaka”, skriver hon i ett inlägg.
Annons
Jessica Almenäs om coronapandemin: ”Skönt”Brand logo
Jessica Almenäs om coronapandemin: ”Skönt”

Jessica Almenäs har arbetat länge på TV4. Hon har bland annat programlett Nyhetsmorgon och Let's dance tillsammans med David Hellenius men är sedan flera år tillbaka numera en del av Kanal 5.

Hon är programledare för bland annat Superstars och Vem kan slå Anja och Foppa?. Men även om framgångarna är många så har hon nu blivit tvingad till en operation, detta på grund av att hennes knä tagit skada. Men hur gick operationen egentligen? Nu berättar Jessica.

Jessica om otäcka skadan: ”Det har blivit värre och värre”

För någon vecka sedan berättade Jessica Almenäs olyckligt på Instagram att hon tampades med svåra smärtor i knät. Hon bestämde sig då för att opereras, något hon egentligen ville undvika.

”Har dragit till knäet igen och ligger nu här med stora smärtor. Så nu har jag bestämt mig. Det blir operation nästa vecka. Har försökt undvika det men finns inga alternativ tyvärr”, skev hon i en story på Instagram.

Annons

Till Expressen förklarade Jessica vad det rörde sig om. Det handlar om en meniskskada som hon fick i somras när hon spelade basket.

”Det är en meniskskada jag fick i somras när jag spelade basket. Det har blivit värre och värre under hösten och nu har jag så ont att jag måste operera nästa vecka. Det är en enkel titthålsoperation och borde inte vara mer än 6 veckors rehab”, skrev Jessica till tidningen.

Jessica Almenäs om operationen: ”Fick livet tillbaka idag”

Jessica har varit tillsammans med sin kärlek Patrik Fahlgren sedan flera år tillbaka och tillsammans har de sonen Sam. Hon har dessutom sönerna Jack Almenäs och Dylan Hansen sedan tidigare förhållanden.

Att lämna familjen för operation tillhör inte vanligheterna, men Jessica förklarar nu att allting har gått bra och att hon är tacksam.

”Bästa möjliga utfall av min operation. En bit av inre menisken var visst dubbelvikt och mosad (så hade gått med skadan ett tag..), men det var bara att klippa bort det trasiga och putsa lite så med lite tur kan jag spela basket igen om 6 veckor!”, skriver Jessica Almenäs och fortsätter sedan:

”Är så glad att det är inte sant! Enligt min eminenta doktor var det ett sjukt fint knä i övrigt. Stolt över dig knäet. Nu ska bara den här stressapan försöka ta det lugnt några dagar, får se hur det går.. Sen blir det rehab. Är sjukt peppad! Fick livet tillbaka idag.”

FOTO: ANDERS ANDERSSON / AFTONBLADET / TV4

Annons