Så lång är Jessica Almenäs och 5 andra saker du vill veta

Jessica Almenäs på Kristallen 2020, Stockholm

Programledaren Jessica Almenäs är just nu aktuell med Superstars 2021.
Jessica har gjort många tv-program under sin karriär, men hur väl känner du henne egentligen?
Vet du exempelvis hur lång hon är?
Läs här för att få reda på allt du velat veta om programledaren.
Jessica Almenäs ord om sambon Patrik och barnen Jack, Dylan och Sam
Slå på ljud

Jessica Almenäs är sportjournalisten och programledaren som ständigt är aktuell med olika tv-program. Jessica föddes den 16 november 1975 i Luleå och började sin tv-karriär 2002 med travprogram. Under sin långa karriär har hon bland annat programlett Let's Dance, Nyhetsmorgon och Biggest Looser. Just nu leder hon det hyllade programmet Superstars 2021, där flera elitidrottare tävlar mot varandra i olika grenar. Hon driver också podcasten Träningspodden tillsammans med den personliga tränaren Lovisa Ström.

Vad heter Jessica Almenäs man och har hon några barn?

Jessica Almenäs är tillsammans med handbollsspelaren Patrik Fahlgren, 35, de träffades för sju år sen. De är inte gifta, men de bor ihop i en villa i Bromma. Paret har tillsammans sonen Sam, 4, som föddes 2017.

Jessica har två barn till från tidigare relationer. Hennes äldsta barn Jack,16, har hon med journalisten Johan Edlund. Hon har också ett barn med den norske hoppryttaren Tony André Hansen, deras son heter Dylan och är 12 år gammal. Barnen syns ofta på Jessicas Instagram när de leker ihop.

Jessica Almenäs, pojkvän Patrik Fahlgren 2019 i Stockholm.
FOTO: Hans Shimoda/TT

Vad heter Jessica Almenäs på Instagram?

På Instagram heter Jessica Almenäs, jessicaalmenas. På Instagram har hon över 126 000 följare och hela 4 079 inlägg. Bilderna hon lägger ut på Instagram är bland annat klipp från Superstars 2021 som hon programleder, bilder från när hon blir stylad av stylisten och vännen Sara Biederman och bilder på hennes liv med sambon Patrik och på hennes barn.

9 av 10 rekommenderar Svedea – försäkra din hund med upp till 30% rabatt. Klicka här!

Visste du att Jessica har tävlat i Fröken Sverige?

Året var 1998 och Jessica var då 23 år gammal när hon ställde upp i skönhetstävlingen Fröken Sverige och hamnade på en andra plats i tävligen. Efter andraplatsen var hon under samma år med och tävlade i Miss World, som är den internationella motsvarigheten till Fröken Sverige.

Så lång är programledaren Jessica Almenäs

Eftersom Jessica har jobbat som modell när hon var yngre och spelat basket på professionell nivå så har hon gynnats av hennes längd. Vi på Hänt har tagit reda på hur lång Jessica Almenäs är. Programledaren är hela 175 centimeter lång.

Du hittar de första avsnitten av Superstars 2021 på streamingtjänsten discovery+ redan nu.


LÄS OCKSÅ: Jessica Almenäs ursäkt till följarna efter fräcka bilden på Instagram

LÄS OCKSÅ: Jessica Almenäs ilska efter inbrottet hemma i Bromma

FOTO: Karin Törnblom/TT, Cornelia Nordström/TT

FRÅN FÖRSTASIDAN