LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Jessica Almenäs ursäkt till följarna efter fräcka bilden på Instagram

03 apr, 2021 
Ola Brising
Jessica Almenäs ursäkt
Efter den fräcka fredagsbilden fick programledaren kalla fötter.
Redan på lördagen bad Jessica Almenäs sina Instagram-följare om ursäkt.
Annons
Allt om Jessica AlmenäsBrand logo
Allt om Jessica Almenäs

Programledaren Jessica Almenäs, 45, var länge på TV4 och har genom åren lett stora program som Nyhetsmorgon, Biggest loser och Let's dance innan hon gick över till Kanal 5. Idag är hon mest aktuell i hyllade programmet Superstars. Men faktum är att Jessica började karriären på TV4 genom att bli en travprofil i början av 00-talet. Hon hade även under en tid egna programmet Vinnare V75.

Jessica Almenäs fräcka bild på Instagram

I fredags la Jessica ut en gammal skämtsam bild från sin tid som travreporter på Instagram. På bilden står Jessica med ett ridspö i handen, ser bister ut och är på väg att smiska en person som är utklädd till travprogrammets maskor Harry Boy. I texten till inlägget skrev Jessica:

”Nej men då spankar vi igång den här fredagskvällen då. Så här roliga saker höll vi på med i trav-tv på min tid. Inte helt kosher, men KUUL! Kan jag vara den enda som har smiskat Harry Boy måntro?”

I kommentarsfältet under ramlade det in ett stort antal skrattande emojis från hennes följare. Bilden kan ha stuckit i ögongen hos en del följare också, men det var ingen som visade det i inläggets kommentarsfält. Men det var i alla fall ett inlägg som hennes följare inte uppskattade. För Jessica fick bara drygt 1600 gilla-markeringar på bilden, och i vanliga fall brukar hennes inlägg på Instagram få över 3000 gilla-markeringar.

Annons

Jessicas ursäkt dagen efter bilden

Om det berodde på att hon fått skarp kritik eller inte låter vi vara osagt, men redan på lördagen bad Jessica följarna om ursäkt för bilden med de sexuella anspelningarna. Det var genom ett nytt inlägg, med en serie bilder på sig själv och yngste sonen Sam, 3, som hon har med nuvarande sambon Patrik Fahlgren, 35.

”Okej jag fattar, förra bilden var lite too much to handle.. Men det var ju ändå fredagkväll. Kompenserar upp det med en riktigt passande lördagsbild.”, skriver hon till bildspelet.

Programledaren är smått ironisk då hon fortsätter:

”Paparazzifotograferad motion och natur och på sista bilden ett gulligt barn. Från Fräcka Fredag till Ljuva Lördag. Imorgon blir det Sköna Söndag! (Ber om ursäkt för referenser som ingen under 40 fattar)”

Ironi eller inte. Oavsett kan vi konstatera att väldigt många följare var nöjda med Jessicas ursäkt, för lördagens inlägg har redan fått över 3800 gilla-markeringar, och en kommentar lyder till exempel:

”Fiiiiinaste fina hurtbulle där”

Det finns dock även de följare som vill visa att de står bakom Jessica även då hon är lite mer vågad. En annan person skriver till exempel:

”Älskar din fredagsbild!!!! Mera sånt o mera referenser”

FOTO: PALMQVIST MICKAN/Aftonbladet/TT

Annons