LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1
Festis marknadsföring banner

Jessica Almenäs ilska efter inbrottet hemma i Bromma

12 mar, 2021 
AvLovisa Ström
Jessica Almenäs
Jessica Almenäs har haft flera motgångar det senaste året.
Nu berättar hon om den stora ilskan efter tragiska händelsen i hemmet.
”Känner mig så himla arg”, skriver hon.
Annons
Jessica Almenäs ord om sambon Patrik och barnen Jack, Dylan och SamBrand logo
Jessica Almenäs ord om sambon Patrik och barnen Jack, Dylan och Sam

Jessica Almenäs är en av Sveriges största tv-profiler och har genom åren lett stora program som Nyhetsmorgon, Biggest loser och Let's dance. Men för ett tag sedan bestämde sig Jessica för att lämna TV4 där hon jobbat i många år för att istället gå över till Kanal 5. Där har hon nu varit ett tag, och i början av året kunde hon med glädje avslöja att det kommer att bli längre.

”Idag är jag riktigt glad för jag har förlängt mitt kontrakt med Kanal 5 och Discovery plus! Vilket innebär att jag kommer att fortsätta jobba med alla roliga program jag har fått göra de senaste åren”, skrev hon då under en bild på Instagram.

Men när det kommit positiva besked i karriären har hennes privatliv däremot mött betydligt mer motgångar.

Jessicas tuffa sjukdomskamp

I början av förra året drabbades hon nämligen av covid-19, och något som hon hoppades på bara skulle bli en kort sjukdomstid blev istället betydligt längre. Jessica insjuknade i viruset i sex till sju veckor, och när hon äntligen kunde klassa sig som frisk igen skulle det snart visa sig att hennes resa bara hade börjat.

Annons

Tiden efter sjukdomen blev nämligen otroligt jobbig, och på hennes sociala medier har hon tidigare delat med sig av en sin tuffa resa i hopp om att höra att andra upplevt samma sak.

Jessica berättade att det tog lång tid för henne att komma tillbaka efter insjuknandet av covid-19, och att hon länge kände att hon inte orkade lika mycket som förut.

”Blir andfådd vid minsta ansträngning, har mycket högre puls än innan när jag tränar, får nästan direkt mjölksyra och känns som lungkapaciteten är mindre på nåt sätt. Det är väldigt frustrerande. Lite rädd blir man ju också, man undrar ju hur det där skitviruset har påverkat kroppen egentligen. Har ju också tex haft stora störningar i menscykeln efter corona”, skrev hon bland annat.

Rasar efter händelsen i hemmet

Men nu har Jessica stött på ännu en motgång. I henne och sambon Patrik Fahlgrens villa i Bromma har de nu nämligen råkat ut för ett inbrott. I en story på Instagram berättar hon om händelsen och den stora ilskan hon känner.

”Har haft inbrott i vårt externa förråd och känner mig så himla arg. Så jävla fräckt bara att ta andras grejer. Och det de inte tog låg huller om buller utan dess like. Grr”, skriver hon.

Annons