Tittarnas skarpa kritik mot inslaget med Anders Lundin i Bingolotto

Bingolotto Anders Lundin och Lotta Engberg

Under söndagens Bingolotto gästade Anders Lundin och uppträdde på scen med en lite annorlunda sång.
Flera tittare uttrycker nu sitt missnöje över inslaget och framträdandet. Men varför är de så missnöjda?
”Tragiskt”, skriver en person i en kommentar.
Fem anledningar till att vi saknar Rickard Olsson i tv-rutan
Slå på ljud

Bingolotto är ett mycket folkkärt program som har funnits i 30 år. Det var i oktober som programmet hade 30-års jubileum och många tidigare programledare var på plats för att fira, bland andra Lasse Kronér, Rickard Olsson och Marie Serneholt.

Sedan ett par år tillbaka är det Lotta Engberg som styr skutan i programmet tillsammans med Stefan Odelberg. De leder oss genom bingospelen och bjuder in gäster för samtal. Söndagens gäst var ingen mindre än den folkkära tv-profilen Anders Lundin, 63. Han intervjuades och framförde en sång under kvällen, men varför är tittarna så missnöjda med musiken?

Anders Lundins karriär – är både historielärare och musiker

Anders Lundin är programledare, artist, skådespelare, komiker och textförfattare. Han har bland annat programlett Robinson, Allsång på Skansen och Mitt i naturen. Och sedan 2011 har Anders varit programledare för det populära släktforskningsprogrammet Allt för Sverige.

Visste du att Anders dessutom är utbildad historielärare? Hans kunskaper kommer till nytta i den egna podcasten Svenska Folkets Historia. Och just nu är Anders Lundin aktuell med att leda Spotifys julkalender 2021 tillsammans med programledaren Petra Mede.

Svenska Folkets Historia är verkligen ett av de roligaste projekten jag gjort så det känns så kul att göra Svenska Folkets jul som en härlig jul-spinoff av podden. Historikerna som är med har själva valt ut vad som är mest spännande med högtiden så det blir en otrolig berättelse i 24 små delar om allt som hör julen till, säger Anders Lundin i ett pressmeddelande.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Anders Lundins uppträdande i Bingolotto kritiseras: ”Tragiskt”

Bingolotto är ett omtyckt program med en trogen men samtidigt kritisk publik, det är inte alltid tittarna är nöjda. När Anders Lundin gästande Lotta Engbergs söndagsprogram intervjuades han för att sedan uppträda live på Bingolotto-scenen.

Bingolottos sociala medier-konton publicerades sedan en bild från Anders framträdande och då önskade produktionen åsikter om uppträdandet och musiken i programmet.

”Anders & Putte skakade loss på scen! Vad tyckte du om uppträdandet?”, skriver Bingolotto.

Flera tittare uttrycker nu sitt missnöje i kommentarsfältet till inlägget och betonar att musiken kan förbättras i programmet.

Underhållningen var en katastrof!! Det fattades bara en omgång av "huvud axlar knä och tå" så hade vi vart på riktig förskolenivå. Tragiskt”, skriver en person.

”Väldigt synd att inte Lars Janson fick spela klart och utan att det ropades siffror samtidigt. Ni kunde hellre avbrutit detta nummer..”, hälsar en annan.

Mycket dåligt musik ikväll”, skriver en tredje.

LÄS OCKSÅ: Lotta Engberg tvingas ställa in Bingolotto – Christina Lindbergs sorg

LÄS OCKSÅ: Lotta Engberg och Christer Sjögrens framträdande i Bingolotto kritiseras

FOTO: TV4

FRÅN FÖRSTASIDAN