Lotta Engberg och Christer Sjögrens framträdande i Bingolotto kritiseras

Lotta Engberg och Christer Sjögrens framträdande i Bingolotto var en bluff

Christer Sjögren och Lotta Engberg framförde en låt tillsammans under Bingolottos jubileumskväll.
Det visade sig vara en bluff och allt var redan förinspelat.
Nu möts programmet av kritik.
”Var Carola förinspelat också???”, skriver en person i en kommentar.
Robert Wells om relationen till Lotta Engberg
Slå på ljud

Christer Sjögren och Lotta Engberg framförde en låt tillsammans under Bingolottos 30 års-firande. På plats var flera andra kända tv-profiler och tidigare programledare som Rickard Olsson, Lasse Kronér och Marie Serneholt. Dock saknades även ett gäng programledare – likt Agneta Sjödin och Casper Janebrink, som hade förhinder.

Att Bingolotto fyllt 30 år innebar såklart fest, bingospel och show. Flera uppträdde under kvällen, bland andra Carola Häggkvist, Eric Gadd och självaste Lotta Engberg med Vikingarnas frontman Christer Sjögren. Men i själva verket var uppträdandet inspelat – något som tittarna fått reda på i efterhand.

Bingolotto firade 30 år – bjöd in publiken igen: ”Äntligen”

Coronapandemin har påverkat nöjesbranschen något enormt. Även Bingolotto var såklart drabbades av detta i och med att de inte har fått ha publik i studion.

Men på 30 års-jubileet var det äntligen dags att slå på stort! Publiken var på plats och det gav minst sagt att lyft till studion.

Flera reagerade på sociala medier över lyckan att ha publik igen. Flera hoppas även att Bingolotto har publik på nyårsafton.

”Hoppas ni släpper publik till 31 December. Det hade varit roligt att vara på plats i studion då”, skriver en tittare.

”Härligt, hoppas att man kan åka någon gång till våren, skulle vara en kul upplevelse!”, hälsar en annan.

”Äntligen”, skriver en tredje.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Lotta Engberg och Christer Sjögrens framträdande var en bluff

Det har i efterhand kommit fram att Lotta Engbergs framträdande med dansbands-kungen Christer Sjögren redan var förinspelat. Detta var något som Bingolotto mörkade i sändningen.

Christer Sjögren och Lotta Engberg har sjungit tillsammans många gånger. Men att just detta framträdande var förinspelat var det inte många som visste om.

”Ja det stämmer att inslaget med Vikingarna och Lotta och Christers duett förbandas”, skrev TV4:s pressavdelning i ett mejl till sajten Nöjeslivet.

Detta var även något som den tidigare dansband-stjärnan och Lotta Engbergs ex-man Anders Engberg konstaterade under en intervju med Hänt, då han berättade att han spelar en del med Vikingarna just nu.

Även om programmet enligt många var en succé så var inte alla tittare helt nöjda. Flera tyckte det var dåligt att Christer och Lottas framträdande var förinspelat, enligt kommentarer på Bingolottos Facebook-sida.

”Var Carola förinspelat också???”, skriver en.

En annan tyckte inte programmet levde upp till förväntningarna.

”För att fira 30år var programmet förvånansvärt lamt och opersonligt. Det är mer ”go” på uppesittarkvällarna. Igår kändes det trött på något sätt, inget ”mysigt” alls.”

Varför var det ingen hyllning till Gert Eklund? Mannen som startade Bingolotto. Ni får gärna svara på detta”, hälsar en tredje.

LÄS OCKSÅ: Bingo Rimérs relation till Marie Sernholt – bilderna visar sanningen

LÄS OCKSÅ: Stefan Odelbergs verkliga relation till Leif "Loket" Olsson

FOTO: Tommy Holl/TT / LORENTZ-ALLARD ROBIN/Aftonbladet/TT

FRÅN FÖRSTASIDAN