LÄS MER:Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Lotta Engberg och Christer Sjögrens framträdande i Bingolotto kritiseras

25 okt, 2021 
Lotta Engberg och Christer Sjögrens framträdande i Bingolotto var en bluff
Christer Sjögren och Lotta Engberg framförde en låt tillsammans under Bingolottos jubileumskväll.
Det visade sig vara en bluff och allt var redan förinspelat.
Nu möts programmet av kritik.
”Var Carola förinspelat också???”, skriver en person i en kommentar.
Annons
Robert Wells om relationen till Lotta EngbergBrand logo
Robert Wells om relationen till Lotta Engberg

Christer Sjögren och Lotta Engberg framförde en låt tillsammans under Bingolottos 30 års-firande. På plats var flera andra kända tv-profiler och tidigare programledare som Rickard Olsson, Lasse Kronér och Marie Serneholt. Dock saknades även ett gäng programledare – likt Agneta Sjödin och Casper Janebrink, som hade förhinder.

Att Bingolotto fyllt 30 år innebar såklart fest, bingospel och show. Flera uppträdde under kvällen, bland andra Carola Häggkvist, Eric Gadd och självaste Lotta Engberg med Vikingarnas frontman Christer Sjögren. Men i själva verket var uppträdandet inspelat – något som tittarna fått reda på i efterhand.

Bingolotto firade 30 år – bjöd in publiken igen: ”Äntligen”

Coronapandemin har påverkat nöjesbranschen något enormt. Även Bingolotto var såklart drabbades av detta i och med att de inte har fått ha publik i studion.

Men på 30 års-jubileet var det äntligen dags att slå på stort! Publiken var på plats och det gav minst sagt att lyft till studion.

Annons

Flera reagerade på sociala medier över lyckan att ha publik igen. Flera hoppas även att Bingolotto har publik på nyårsafton.

”Hoppas ni släpper publik till 31 December. Det hade varit roligt att vara på plats i studion då”, skriver en tittare.

”Härligt, hoppas att man kan åka någon gång till våren, skulle vara en kul upplevelse!”, hälsar en annan.

”Äntligen”, skriver en tredje.

Lotta Engberg och Christer Sjögrens framträdande var en bluff

Det har i efterhand kommit fram att Lotta Engbergs framträdande med dansbands-kungen Christer Sjögren redan var förinspelat. Detta var något som Bingolotto mörkade i sändningen.

Christer Sjögren och Lotta Engberg har sjungit tillsammans många gånger. Men att just detta framträdande var förinspelat var det inte många som visste om.

”Ja det stämmer att inslaget med Vikingarna och Lotta och Christers duett förbandas”, skrev TV4:s pressavdelning i ett mejl till sajten Nöjeslivet.

Annons

Detta var även något som den tidigare dansband-stjärnan och Lotta Engbergs ex-man Anders Engberg konstaterade under en intervju med Hänt, då han berättade att han spelar en del med Vikingarna just nu.

Även om programmet enligt många var en succé så var inte alla tittare helt nöjda. Flera tyckte det var dåligt att Christer och Lottas framträdande var förinspelat, enligt kommentarer på Bingolottos Facebook-sida.

”Var Carola förinspelat också???”, skriver en.

En annan tyckte inte programmet levde upp till förväntningarna.

”För att fira 30år var programmet förvånansvärt lamt och opersonligt. Det är mer ”go” på uppesittarkvällarna. Igår kändes det trött på något sätt, inget ”mysigt” alls.”

Varför var det ingen hyllning till Gert Eklund? Mannen som startade Bingolotto. Ni får gärna svara på detta”, hälsar en tredje.

FOTO: Tommy Holl/TT / LORENTZ-ALLARD ROBIN/Aftonbladet/TT

Annons