LÄS MER:Exklusivt på HäntKändisintervjuer du vill seMasked singerRobinson 2024NyhetsmorgonUllared-profilernaTaylor Swift
Festis marknadsföring banner

Christer Sjögren

Christer Sjögren föddes den 6 april 1950 i Hagfors och är en svensk dansbandssångare, främst känd från sin tid som sångare i Vikingarna mellan 1978 och 2004. Christer startade sin professionella dansbandskarriär redan som 18-åring då han tog jobb som sångare i Pelles från Mariestad. 1978 ersatte han Stefan Borsch som sångare i Vikingarna och det är där Christer skördat sina största framgångar. Under 80- och 90-talet kallades han för dansbandskungen och Vikingarna var Sveriges i särklass mest kända och populära dansband. 2008 tävlade han som soloartist med låten I love Europe i Melodifestivalen. 2018 medverkade han även i TV4:s flaggskepp Så mycket bättre. Christer är sedan 1970 gift med frun Birgitta. De har en dotter född 1970 och flera barnbarn. Under 90-talet hade Christer en uppmärksammad relation med Lotta Engberg, trots att de båda var gifta.
 ...Läs mer

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons