LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Jessica Almenäs starka hyllning till 9 år yngre pojkvännen Patrik Fahlgren

04 jul, 2021 
Jessica Almenäs, Patrik Fahlgren
Jessica Almenäs och pojkvännen Patrik Fahlgren har varit ett par i sju år. Men han syns inte till särskilt mycket, nu väljer programledaren att dela med sig av starka ord om pojkvännen.
Annons
Jessica Almenäs ord om sambon Patrik och barnen Jack, Dylan och SamBrand logo
Jessica Almenäs ord om sambon Patrik och barnen Jack, Dylan och Sam

Jessica Almenäs, 45, och handbollsspelaren Patrik Fahlgren, 36, har varit ett par i sju år och tillsammans har de sonen Sam, 4.

Jessica och Patrik träffades genom gemensamma vänner och höll kontakt på sociala medier i flera veckor innan de kunde träffas för första gången. Anledningen till distansen mellan duon hade att göra med Patriks handbolls-karriär, eftersom han var handbolls-proffs i Tyskland.

Jessica har tidigare förklarat på sin blogg att relationen med Patrik helt enkelt började via sociala medier.

"Vi pratade på Facebook i flera veckor innan vi hade vår första dejt. Och sen var det ganska långt mellanrum mellan dejterna eftersom han var upptagen med handbollen i Tyskland och jag med jobb och barn här hemma.”, förklarade Jessica då på sin blogg.

Relationen till TV4-profilen Sofia Geite

Efter en lång tids chattande på sociala medier tog paret nästa steg i relationen och började träffas på riktigt. Men på grund av Patriks handbolls-satsning så fick träffarna helt enkelt gå av stapeln runtom i både Europa och Sverige.

Annons

Innan Jessica träffade Patrik hade hon alltså redan två barn från två tidigare relationer. Hennes äldsta son Jack,16, fick hon tillsammans med journalisten Johan Edlund, 50. Idag är Johan tillsammans med TV4-profilen Sofia Geite, 39, som han har döttrarna Elsa, 7, och Ester, 3, med. Sofia har tidigare berättat för Hänt om hur relationen mellan henne och Jessica är idag.

Jessica har också sonen Dylan, 12, från ett förhållande med den norske hoppryttaren Tony André Hansen. Alla barnen syns ofta på Jessicas Instagram när de leker ihop.

Hyllningen till pojkvännen Patrik Fahlgren

Jessica är väldigt öppen av sig när det kommer till sociala medier och hon visar gärna upp sina familjemedlemmar och det som händer i deras vardag. Nu är det dags att visa upp kärleken Patrik som fyller år. Han är normalt sett inte så lätt att fånga på bild, något som Jessica nu kan konstatera.

”Idag fyller världens bästa person 36 år! Hurra hurra för älskade Patrik, min klippa i livet. Han älskar inte att vara på bild men ibland lyckas jag ändå fånga honom. Puss min älskling på din dag”, skriver hon.

Och i kommentarsfältet kryllar det av kärleksfulla personer som skickar sina varmaste gratulationer till Patrik. Även några välkända namn har valt att gratulera, bland annat Patrick Ekwall, Daniel Paris och Anna Brolin.

FOTO: Eero Hannukainen/TT, Karin Törnblom/TT

Annons