LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Sofia Geite om relationen till maken Johan Edlunds ex Jessica Almenäs

11 jun, 2021 
Jessica Almenäs
Sofia Geite har två döttrar tillsammans med sportjournalisten Johan Edlund.
Hon är även bonusmamma till Jack, som Johan har från ett tidigare förhållande med Jessica Almenäs.
Så här är relationen mellan Sofia och Jessica idag!
Annons
Nyhetsmorgons programledare då och nu – se förändringenBrand logo
Nyhetsmorgons programledare då och nu – se förändringen

Sofia Geite, 39, är ett välkänt ansikte för TV4-tittarna, hon har nämligen varit programledare för både Nyhetsmorgon och Efter fem. Sofia har jobbat på kanalen i flera år och det är tack vare denna arbetsplats som hon träffade sin make Johan Edlund, 50.

Sofia och Johan gifte sig i S:t Laurentii kyrka i Söderköping 2018. Det blev ett kändistätt bröllop och kärleken sprudlade.

– Det var ett magiskt ögonblick att få gifta sig med sitt livs kärlek. Spänt och nervöst, men underbart. Det kom tårar. Och att få dela det med sina vänner var obeskrivligt, sa Johan Edlund då till Expressen.

Johan har sonen Jack ihop med Jessica Almenäs

Johan jobbar som sportjournalist och är kommentator inom hockey och friidrott. Så inför sommaren ser det nu ljust ut för paret som har en hel del ledighet tillsammans.

– Han är ledig ganska mycket på somrarna eftersom att han kommenterar hockey framför allt och det är ingen hockey på sommaren av förklarliga skäl. Men istället en del friidrottstävlingar. Så vi får mycket ledighet tillsammans, säger Sofia till Hänt.

Annons

Tillsammans med Johan har Sofia döttrarna Elsa, 7, och Ester, 3. Johan har även sonen Jack, 15, från en tidigare relation med Jessica Almenäs, 45. När Sofia inte syns i Nyhetsmorgon tillbringar hon gärna tid med familjen och inför sommaren är det nu mycket roligt som står på agendan.

Johan Edlund, Jessica Almenäs, Jack

Så är relationen mellan Sofia och Jessica

Snart är det sommaravslutning som väntar för alla barnen och det är en speciellt stor dag för Jack som går ut nian. Då kommer hela familjen att samlas och nu berättar Sofia om hur relationen till Jessica Almenäs är idag.

– Den är jättebra och har alltid varit bra. När Johan och jag träffades så jobbade ju Jessica på TV4 också så vi har ju jobbat i samma bransch innan och sådär, säger hon till Hänt.

Annons

Sofia berättar vidare att hon är glad över att familjekonstellationen funkar så bra som den faktiskt gör.

– Jag upplever att vi har en jättebra relation. Vi ses ibland och vi försöker fira Jacks födelsedagar tillsammans, så det är jätteskönt, förklarar Sofia och tillägger:

– Det är jättefint både för Jack och för oss, att vi trivs i storfamiljen. Det är ju inte en självklarhet att det blir så. Men för oss har det verkligen varit så, det är skönt. Hon är toppen!

FOTO: EXPRESSEN/TT, SOFIA GEITE

Annons