LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Jessica Almenäs tvingas till operation efter svåra smärtor i knäet

15 nov, 2021 
Johanna Alm
Jessica Almenäs
Jessica Almenäs är en av Sveriges mest folkkära programledare.
Hon är från grunden en sportjournalist och träning ligger henne varmt om hjärtat, något som man kan se tydligt på hennes sociala medier.
Men nu har Jessica drabbats av en svår skada.
”Operation nästa vecka”, skriver hon.
Annons
Jessica Almenäs nya hälsobesked – vändningen efter sjukdomstidenBrand logo
Jessica Almenäs nya hälsobesked – vändningen efter sjukdomstiden

Jessica Almenäs är en känd svensk tv-profil och har arbetat på TV4 sedan många år tillbaka. Hon har varit tillsammans med sin stora kärlek Patrik Fahlgren sedan sju år tillbaka och tillsammans har de sonen Sam, 4.

Jessica och Patrik träffades genom gemensamma vänner och höll kontakt på sociala medier i flera veckor innan de tillslut träffades för första gången. Eftersom Patrik var handbollsproffs i Tyskland kunde inte paret träffas direkt och Jessica har tidigare förklarat på sin blogg att relationen med Patrik började via sociala medier eftersom han inte befann sig i Sverige under den tiden.

"Vi pratade på Facebook i flera veckor innan vi hade vår första dejt. Och sen var det ganska långt mellanrum mellan dejterna eftersom han var upptagen med handbollen i Tyskland och jag med jobb och barn här hemma”, har Jessica bland annat skrivit på sin blogg.

Jessica Almenäs relation till TV4-profilen Sofia Geite

Innan Jessica träffade Patrik hade hon två barn från två tidigare relationer. Hennes äldsta son Jack,16, fick hon tillsammans med journalisten Johan Edlund, 50, som idag är tillsammans med TV4-profilen Sofia Geite, 39. Paret har döttrarna Elsa, 7, och Ester, 3, ihop, och i en intervju med Hänt har Sofia tidigare berättat hur relationen mellan henne och Jessica är idag.

Annons

Jessica har också sonen Dylan, 12, från ett förhållande med den norske hoppryttaren Tony André Hansen. På Jessicas sociala kanaler syns barnen ofta ihop och föräldrarna verkar alla ha en fin relation till varandra.

Jessica är från grunden en sportjournalist och en programledare som ständigt är aktuell med olika tv-program. Under sin långa karriär har hon bland annat programlett Let's Dance, Nyhetsmorgon, Biggest Loser och Superstars. Hon driver dessutom podcasten Träningspodden tillsammans med sin vän.

Jessica Almenäs tvingas till operation efter smärtorna

Jessica delar ofta med sig av sin vardag på sociala medier och ett ämne som står henne varmt om hjärtat är träning.

Den senaste tiden har hon haft problem med sina knän och nu skriver hon på sin Instagram att det inte längre går att blunda för det.

”Har dragit till knäet igen och ligger nu här med stora smärtor. Så nu har jag bestämt mig. Det blir operation nästa vecka. Har försökt undvika det men finns inga alternativ tyvärr”, berättar hon nu.

FOTO: Jessica Almenäs/Instagram

Vi på Hänt sänder krya på-hälsningar till Jessica och hoppas hon är på benen snart igen!

FOTO: Jessica Almenäs/Instagram, Patrik C Österberg/TT

Annons