Därför tackade Sandra Bodmark och Isaya nej till säsong 2 av Älskar, älskar inte

Sandra Bodmark och Isaya

Sandra Bodmark och Isaya blev snabbt ett populärt par som tv-tittarna fick följa i kärleksprogrammet Älskar, älskar inte.
Under programmets gång gifte de sig med varandra och har sedan dess haft ett distansförhållande.
Men varför valde de att tacka nej till säsong 2 av programmet? Och hur ser deras barnplaner ut i framtiden?
– Hänt har tagit reda på svaret!
Älskar, älskar inte-parets storbråk som tittarna inte fick se: "Nu tar det slut"
Slå på ljud

Det var i våras som Sandra Bodmark medverkade i kärleksprogrammet Älskar, älskar inte. Där fick tv-tittarna följa hennes resa med stora kärleken Isaya, och tillsammans blev de snabbt favoriter hos tittarna.

Isaya kommer från Morogoro i Tanzania och under inspelningen av programmet fick man följa Sandra när hon åkte dit för att gifta sig med honom. Idag lever de som gifta men kämpar däremot med distansen som de tvingas ha då Isaya inte fått uppehållstillstånd i Sverige ännu. Sandra har däremot fått visum till Tanzania och kan därför besöka sin make titt som tätt.

Sandra Bodmark om bråket med Isayas bakom kulisserna

I Älskar, älskar inte fick tittarna ta del av både med- och motgångar i Sandra och Isayas förhållande, men det var även en hel del som hände bakom kulisserna som tittarna aldrig fick se. I en tidigare intervju med Hänt har Sandra bland annat berättat om ett bråk som uppstod efter att Isaya drog ett skämt.

Isaya hade nämligen skämtat om att han hade nekats ett visum till Sverige – något som inte uppskattades av Sandra.

– Det är så jobbigt få avslag och avslag hela tiden. Jag visste inte om jag orkade leva ifrån varandra igen, sa Sandra om situationen.

Därför tackade Isaya och Sandra nej till säsong 2 av Älskar, älskar inte

Tidigare i höst bekräftade Mathilde Albinsson, pressansvarig för programmet på discovery Networks Sweden, att det blir en säsong 2 av succéserien. Den nya säsongen förväntas ha premiär våren 2022, men Sandra och Isaya kommer däremot inte att vara med. I en intervju med Hänt berättar Sandra om beslutet.

– Vi ville inte vara med i säsong två då det blev ett mycket större genomslag av vårt medverkande än vad vi trodde, och vi båda känner att vi gav så mycket av varandra och visade så mycket av vår relation för tittarna men inte fick något tillbaka, berättar Sandra och fortsätter:

– Och efter allt näthat mot vår relation, och att vi kommer från olika kulturer, har blivit för stort så tackade vi nej. Det har varit mycket avundsjuka och svartsjuka från personer som har hört av sig till oss och det har varit en tuff period för oss båda.

Sandra och Isayas nya barnbesked

Sandra har sedan en tidigare relation tre barn och Isaya har under deras relation fått en nära relation till dem. Men hur ser paret på att skaffa gemensamma barn?För Hänt berättar Sandra nu om barnplanerna med maken.

– Ja, men vi kanske har någon plan längre fram, men det är inte något som vi planerar så direkt men det kanske kommer. Vi har ju framtidsplaner men om de innehåller barn håller vi hemligt, säger hon.

LÄS OCKSÅ: Katia Mosallys ilska efter Sunnys pappa Zafer Taylors utspel i Idol

LÄS OCKSÅ: Sebastian Martinsson om att Elin flirtade med andra killar i Bachelor

FOTO: Karin Törnblom/TT, Privat

FRÅN FÖRSTASIDAN