TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Därför försvinner Hellenius hörna från tv-tablån

14 nov, 2021 
DAVID HELLENIUS
Höstens säsong av Hellenius hörna är i full gång men nu försvinner programmet helt plötsligt från tv-tablån. Vad är det som händer egentligen? Hänt reder ut!
Annons
Clara Herngrens oväntade kyss med David Hellenius – se Felix Herngrens reaktion härBrand logo
Clara Herngrens oväntade kyss med David Hellenius – se Felix Herngrens reaktion här

David Hellenius, 47, är en av Sveriges mest populära programledare och allt han gör blir ofta succé!

I våras hoppade han av sin roll som programledare för Let's dance för att istället ta sig an den nya utmaningen Masked singer. Även där blev det succé och programmet slog nya tittar-rekord under säsongens gång.

David är specialist på är att intervjua människor och därför passar Hellenius hörna honom perfekt. Där får han chansen att både underhålla tittarna med sin egen roliga humor samtidigt som han både intervjuar och hittar på hyss med sina gäster.

David Hellenius intervjuade Darin Zanyar

Nyligen fick David besök av Darin Zanyar, 34, och han kunde då avslöja ett och annat om kärlekslivet och livet i Spanien. Darin bor ju numera på Mallorca och även där har han börjat bli lite känd, hans låt En säng av rosor har nämligen använts i en spansk serie och låten toppar spanska listorna.

Annons

Då berättade Darin också vad han söker hos en framtida partner.

– Det måste vara någon som är rolig såklart, det är nummer ett. Någon som kan vara spontan, någon som gillar mat, då jag käkar ganska mycket, det kanske inte syns men jag gör det, säger han och tillägger:

– Han måste gilla musik också, det kan vara kul. Jobbigt om han inte vill höra någon musik.

Därför försvinner Hellenius hörna från tv-tablån

Hellenius hörna är inne på sin 13:e säsong och i vanlig ordning är det Hanna Hedlund, 46, som står för sången. Hon är nämligen både sångerska i husbandet samtidigt som hon är lite utav en sidekick till David.

Däremot har Hanna saknats under säsongens gång. Bland annat kommer hon missa det allra sista avsnittet för säsongen. Hon var nämligen i Luleå när det spelades in. Hanna är en en av "Hybris-gänget" i Pernilla Wahlgrens show Kort glad och tacksam men även uppföljaren Pernilla Wahlgren har hybris.

Inför kvällens avsnitt av Hellenius hörna är det dock inte så att Hanna fattas, det är nämligen hela programmet som saknas på tv-tablån. Anledningen är för att TV4 sänder matchen mellan Sverige och Spanien. Den viktiga matchen är avgörande för Sveriges spel i VM i Qatar 2022.

Annons