Zlatan Ibrahimovic och Helena Seger säljer villan i Åre – se bilderna

ZLATAN IBRAHIMOVIC

Zlatan Ibrahimovic äger boenden för flera hundra miljoner kronor.
Nu säljer han sitt egendesignade lyxhus i Åre.
Här kan du se alla bilder och även hur mycket prislappen ligger på!

Zlatan Ibrahimovic fyllde nyligen 40 år och är än idag högaktuell inom elitfotboll. Till vardags spelar han i italienska Milan men har även gjort comeback i landslaget.

Under i princip hela fotbollskarriären har Zlatan haft sin älskade Helena Seger, 51, vid sin sida. De har sönerna Maximilian, 15, och Vincent, 13, ihop. Trots att Zlatan lägger stort fokus på fotbollen är hans familj viktigast för honom, och i en intervju med den brittiska dagstidningen Daily Mirror har han tidigare berättat om kärleken till Helena.

– Utan henne kunde jag ha varit en skamfläck. Vi har varit lyckliga i många år, och fortsätter vara det. Jag skulle aldrig riskera att göra något som kunde äventyra vårt liv tillsammans, sa han då.

Zlatans och Helenas lyxiga boende i Åre

Under årens lopp har Zlatan och Helena bott på alla möjliga platser runtom i världen. Bland annat har de bott i Italien, Spanien och USA. Familjen bor nu återigen i Italien, men Zlatan och Helena äger fortfarande en del fastigheter i Sverige.

Förutom det spektakulära 6-våningar stora boendet i Stockholm har Zlatan och barnen även ett hus i Åre där de har tillbringat en hel del tid.

Fjällvillan ligger högst upp på Copperhill i Åre och är riktigt lyxig. Zlatan och Helena byggde huset helt efter sina egna önskemål. År 2013 ansökte Zlatan nämligen om bygglov i Åre kommun för att smälla upp en flådig treplansvilla vid Copperhill Mountain.

Fjällvillan ligger i direkt närhet till det attraktiva hotellet Copperhill Åre, som har både restaurang och spa.

Sedan dess har Zlatan och familjen tillbringar många vintrar vid den populära skidorten. Copperhill ligger mitt i backen så de har ett så kallat ”ski-in-ski-out”-boende. Enligt källor till Hänt ska Zlatan ofta vara väldigt glad och vinka glatt till andra skidåkare när han syns till i skidbacken.

Fjällvillan i Åre säljs den för 30 miljoner kronor

Även om Zlatan och Helena verkar ha haft det riktigt bra i det spektakulära boendet i Åre så är det nu dags för ett nytt kapitel. Enligt mäklaren Cecilia Edfeldt Jigstedt har processen pågått ett tag.

– Det känns jättekul. Dialogen har pågått sedan innan sommaren, men nu har de bestämt sig, säger hon till Aftonbladet.

Cecilia berättar också att hon tror att familjen letar efter något nytt, men hon är inte säker. Utropspriset för villan, som är 304 kvadratmeter och tre våningar stor, ligger på hela 30 miljoner kronor.

Så här ser det ut i Zlatan och Helenas villa i Åre!

ZLATANS HUS I ÅRE
FOTO: ANDREAS LJUNGQVIST, BJURFORS ÅRE

Fastigheten säljs av Bjurfors.

SKIDBACKEN RUNT COPPERHILL
FOTO: ANDREAS LJUNGQVIST, BJURFORS ÅRE
COPPERHILL, ÅRE
FOTO: ANDREAS LJUNGQVIST, BJURFORS ÅRE
ZLATANS HUS I ÅRE
FOTO: ANDREAS LJUNGQVIST, BJURFORS ÅRE
ZLATANS HUS I ÅRE
FOTO: ANDREAS LJUNGQVIST, BJURFORS ÅRE
BASTU
FOTO: ANDREAS LJUNGQVIST, BJURFORS ÅRE
TRAPPA
FOTO: ANDREAS LJUNGQVIST, BJURFORS ÅRE

LÄS OCKSÅ: Därför försvinner Hellenius hörna från tv-tablån

LÄS OCKSÅ: Biancas lögn om skönhetsingreppet

FOTO: ANDREAS LJUNGQVIST, BJURFORS ÅRE, Jonas Ekströmer/TT

Senaste nytt