Följarnas oro för Bianca Ingrosso efter kritikstormen

BIANCA INGROSSO

Bianca Ingrosso har varit i hetluften den senaste tiden efter lanseringen av Caias julkalender.
Nu kommer oroliga följare med en uppmaning till Bianca – nämligen att hon måste ta det lugnt och återhämta sig.
Bianca Ingrosso visar upp lyxiga Caia-kontoret – Se bilderna här
Slå på ljud

Bianca Ingrosso är både ansiktet utåt och grundare till sminkföretaget Caia. Tillsammans med väninnan Vanessa Lindblad startade hon bolaget 2018 och sedan dess har framgångarna gått som på räls.

Caia har med andra ord blivit riktigt populärt under de här åren och är idag ett väletablerat märke inom smink och skönhet. Men de senaste veckorna har företaget fått utstå stora mängder kritik på grund av deras julkalender, som lanserades i oktober.

Missnöjda kunder menar att innehållet inte är värt 1 795 kronor, vilket är det pris som sattes för de 24 produkter som kalendern innehåller.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Bianca Ingrossos svar efter kritiken mot julkalendern

Sedan dess har kritiken stormat in och Bianca har gått ut och bett om ursäkt för hur kunderna känner, samtidigt som hon står bakom varenda en av produkterna.

– Personligen så älskar jag produkter i resestorlek och efter analyserande av andra julkalendrar så verkar folk älska produkter i resestorlek lika mycket som mig. Tilltalar det inte så är det tråkigt att höra, då tycker vi olika där, har Bianca sagt till Aftonbladet.

Att komma med kritik mot Bianca och Caia var dock inte tillräckligt för en del. Vissa gick så långt att de skickade hot och menade att det var lika bra att Bianca tar en paus från sociala medier.

Att ta en paus från sociala medier är dock inget som Bianca vill göra, men däremot har hon lite brist på inspiration och frågar nu sina följare vad de skulle vilja se i hennes kanaler.

Följarnas oro – uppmaningen till Bianca efter kritikstormen

Bianca får många bra förslag om vad hon kan ha med i sina vloggar på Youtube, men hon får även uppmaningar från oroliga följare. De menar nämligen att hon inte måste vlogga och skapa "content", utan att hon i första hand bör ta hand om sig själv och sitt eget välmående.

”Man kan inte vara på topp jämt. Ta hand om dig själv och återhämta dig. Inspiration kommer, tvinga inte fram det. Är okej att vila ibland. Det behöver vi alla”, skriver en följare.

”Låt vloggen vila ett tag och återhämta dig. Viktigt att lyssna på kropp och själ. Tvinga inte fram något.”, skriver en annan.

”Take a break! We will be here when ever you’re ready!”, skriver en internationell följare.

”Du måste ju inte behaga dina följare jämt ta semester från sociala medier ett tag”, konstaterar en person.

LÄS OCKSÅ: Isabels första bild med Steve efter långa tystnaden

LÄS OCKSÅ: Så är Julia och Kristoves relation idag – kärleksavslöjandet

FOTO: INSTAGRAM, DISCOVERY+

FRÅN FÖRSTASIDAN