Isabel Adrians första bild med Steve Angello efter långa tystnaden

ISABEL ADRIAN, STEVE ANGELLO

Under en period var det väldigt tyst från Isabel Adrians och maken Steve Angellos sida – vilket ledde till att en del personer blev oroliga.
Men nu visar Isabel upp ny bilder på de två tillsammans som visar deras äktenskap!
Slå på ljud

Isabel Adrian, 44, och Steve Angello, 38, är ett av Sveriges mest kända par. Isabel fångade svenska folkets hjärtan efter sin medverkan i Svenska Hollywoodfruar på TV3 och Steve är dessutom känd världen över för att vara en av medlemmarna i Swedish house mafia.

Steve och Isabel träffades för över femton år sedan på en invigning av en Hugo Boss butik i Stockholm. Sedan dess har det varit de två och mycket har hunnit hända under årens lopp. Våren 2013 ringde bröllopsklockorna för paret och de har även blivit föräldrar till döttrarna Monday-Lily, 11, och Winter-Rose, 9.

Tre år efter bröllopet, närmare bestämt år 2016 flyttade de hem till Sverige igen. Då hade de bott i Los Angeles, USA, i flera års tid och anledningen till flytten berodde på att Steve tyckte att han lika gärna kunde producera musik från Sverige.

Exklusivt
Därför har Glenn inte kontaktat Helena efter sjukdomsbeskedet

Därför flyttade Isabel Adrian och Steve Angello till Sverige

I en intervju med Aftonbladet har Steve Angello tidigare berättat om beslutet att lämna USA för ett liv i Sverige.

– Sverige har alltid legat efter den internationella marknaden när det kommer till musikexport, artister, reklam och musikvideos. De senaste fem, sex åren har Sverige blivit internationellt. Regissörerna har börjat nå ut på marknaden, reklambyråerna har öppnat kontor utomlands. Nu kan jag komma hem och driva min verksamhet härifrån, utan att känna mig som en konstig outsider som går runt och försöker flagga för världsflaggan utan att någon fattar det, sa han då.

Sedan dess har familjen bott i en stor och lyxig våning i hjärtat av Stockholms innerstad. Men det krävdes en del kompromisser för att boendet skulle nå upp till parets standarder.

– Vi fick trixa och tråckla, köpa ut grannar, har Steve Angello tidigare berättat.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Isabel Adrian visar upp kärleken till Steve Angello

Under en period tidigare i år var det dock väldigt tyst från parets sida och många började undra om Isabel och Steve mådde bra. När Isabel visade runt i hemmet, i samarbete med Klarna, bröt hon tystnaden om deras relation.

Även när Hänt träffade Isabel på premiären av James Bond-filmen No time to die så kunde hon berätta hur deras relation är. Hon var dock på premiären utan sin make och det berodde helt enkelt på jobb.

– Han sitter i studion just nu och jobbar med nya albumet, förklarade Isabel då för Hänt.

Och nu kan Isabel återigen visa upp kärleken till Steve. Han fyllde nämligen år i dagarna och det firades med hälsningar från alla möjliga håll och kanter. I samma veva valde Isabelle att visa sin kärlek och lägga upp nya bilder på de två tillsammans!

Tre röda hjärtan skriver Isabel till nya bilderna.

LÄS OCKSÅ: Ulf Kilman döms ut av experter – Therese Alshammar tar avstånd

LÄS OCKSÅ: Därför har Glenn inte kontaktat Helena efter sjukdomsbeskedet

FOTO: Karin Törnblom/TT, Karin Törnblom/TT

SENASTE NYTT!