ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Därför har Glenn Hysén inte kontaktat Helena efter cancerdiagnosen

23 nov, 2021 
helena hysén, glenn hysén
Helena Hyséns cancertumör är borta och lyckan är nu total.
Under den tuffa tiden fick hon stort stöd av barnen men en person som inte hörde av sig var ex-maken Glenn Hysén.
Nu berättar både Helena och Glenn för Hänt om situationen.
Annons
5 svenska kändispar som gifte sig i hemlighetBrand logo
5 svenska kändispar som gifte sig i hemlighet

Helena Hysén och Glenn Hysén var gifta i 25 år och under den tiden var de ett av Sveriges hetaste kändispar. Tillsammans har de barnen Alexander, Antonio och Annie och idag har barnen skapat sina egna liv.

Helena och Glenn gick skilda vägar år 2011 och under årens lopp har de bott i såväl England som i Sverige. För några år sedan kunde man även se dem i deras egna realityserie Hyséns och tittarna fick då lära känna familjen på djupet.

Helena Hysén om relationen till Glenn Hysén

I en intervju med Aftonbladet har Helena tidigare berättat hur hon mår efter skilsmässan, så här i efterhand.

– Jag är absolut inte bitter – men det jag kan känna ibland är att det är ledsamt och hade varit så mycket lättare om jag och Glenn hade haft en bättre relation för barnens skull, sa hon då.

I mitten av oktober fick Helena ett livsomvälvande besked – nämligen att hon drabbats av cancer i sköldkörteln. Till en början kunde läkarna inte hitta den elakartade tumören, men Helena gav sig inte och fortsatte söka vård för symptomen.

Annons

– De tidigare läkarna hade tagit ofullständiga prov. Man har inte fått ut tillräckligt med celler ur den här tumören. Sen har de skitit i det liksom, så hade jag inte gått till honom så hade den ju varit kvar nu, berättar Helena Hysén då för Hänt.

Helena Hysén om cancern: ”Allting är borta”

Idag är tumören helt borta och det är med stor lättnad som Helena kan pusta ut.

– Det var en elakartad tumör med metastaser i sig, men de var spot on. De tog bort hela den. När jag nu kom tillbaks igen så kunde de meddela att allting är borta. Men jag ska ju gå på kontroller nu en gång om året då, förklarar hon i en ny intervju med Hänt.

Helena berättar även för Hänt att hon fick stort stöd av Annie och sönerna under den tuffa tiden, men en person som inte hörde av sig var ex-maken Glenn.

– Nej, han har väl inte ringt mig direkt. Men jag tror att han har pratat med Annie kanske, det har han säkert gjort. Han har inte ringt mig personligen, men han har hälsat till mig via Annie, det har han gjort, förklarar Helena för Hänt och tillägger:

Annons

– Vi hälsar på varandra om vi möts eller så, men vi umgås inte alls. Det gör vi inte.

Ingen kontakt alls?

– Nej! Men jag tror inte det beror på mig och Glenn, det tror jag inte, förklarar Helena kryptiskt och tillägger:

– Jag vill helst inte uttala mig om henne.

GLENN HYSÉN, HELENA HYSÉN
Glenn och Helena på säsongsinvigningen av Liseberg 2010.

Därför hörde inte Glenn Hysén av sig – egna orden

När Hänt når Glenn Hysén för en kommentar angående det hela så berättar han sin sida.

– Nej, jag har väl inte nån mer kommentar än att det är jävligt tråkigt och trist. Det spelar ingen roll vem som blir drabbad, så det är lika jävligt, säger Glenn Hysén till Hänt.

Däremot poängterar han att kontakten mellan honom och Helena kanske inte är den bästa.

– Sen har ju inte jag och Helena hörts innan heller. Det är väl ingen nyhet att vi inte haft någon bra kontakt så det är väl därför vi inte har pratat med varandra. Så det är inget konstigt på nåt sätt, men det är ju jävligt tråkigt naturligtvis, det spelar ingen roll vem det är som drabbas, säger Glenn Hysén och fortsätter:

– Men det är tråkigt naturligtvis, det är skittrist.

Har du pratat med barnen?

– Snabbt, ja. Så mycket mer har jag nog inte att säga, förklarar Glenn.

FOTO: Henrik Jansson/Expressen/TT, Tommy Holl/TT

Annons