BreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreaking
LÄS MER:Pernilla WahlgrenRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarnaExklusivt på Hänt
Festis marknadsföring banner

Anders Timell och Charlotte Wiktorsson tar tillbaka skilsmässoansökan

22 nov, 2021 
Anders och Charlotte
I augusti ansökte paret om skilsmässa.
Men nu verkar paret ha ångrat sig – då skilsmässoansökan dragits tillbaka, det rapporterar Expressen.
Annons
Bachelor-Simon och Sebastians tips till Julia FranzénBrand logo
Bachelor-Simon och Sebastians tips till Julia Franzén

Krögaren och radioprofilen Anders Timell och Charlotte Wiktorsson har varit förlovade i över fyra år. För Expressen har han tidigare berättat om frieriet.

– Jag har aldrig gjort sånt här förut. Vi satt vid ett bort. Jag sa: Kan du tänka dig att gifta dig med mig? Hon började gråta, jag blev grinfärdig också. Vi började gråta båda två, sa Anders.

Berättade inte för någon om frieriet

I en intervju i Mix Megapol berättade Anders att han höll det hemligt för alla i sin omgivning innan frieriet skedde under en resa utomlands.

– Jag har aldrig varit förlovad. Ingen visste om det här. Inte mina bästa polare, som jag anförtror mig till ibland, sade han i den intervjun.

Gifte sig 2019 – ansökte om skilsmässa i år

Ett och ett halvt år senare gifte de sig. Tillsammans har de även två gemensamma barn. Anders har sedan ett tidigare förhållande också en son.

Efter tre år som gifta ansökte krögaren och Charlotte om skilsmässa, mer bestämt augusti i år. Men efter det har Charlotte synts till på Anders sociala medier – bland annat har de åkt utomlands tillsammans efter att papperna skickades in i augusti. Följarna har helt enkelt anat att de kanske trots allt vill vara ett par – vilket nu blir bevisat.

För nu har skilsmässoansökan dragits tillbaka, visar handlingar från Stockholms tingsrätt, det skriver Expressen.

Annons