LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1
Festis marknadsföring banner

Caroline Kejbert om sitt dåliga mående under andra graviditeten

22 nov, 2021 
Caroline Kejbert och Joacim Rickling
Caroline Kejbert väntar sitt andra barn tillsammans med kärleken Joacim Rickling.
Nu berättar Bonde söker fru-profilen om sitt mående under graviditeten, som inte alltid har varit på topp.
”Tom på energi”, skriver hon.
Annons
Caroline Kejbert & Joacim Ricklings kärlekssagaBrand logo
Caroline Kejbert & Joacim Ricklings kärlekssaga

Caroline Kejbert medverkade i Bonde söker fru år 2017 och har sedan dess blivit en folkkär profil. Hon fann dessutom den stora kärleken i spannmålsbonden Joacim Rickling och tillsammans lever de idag ett liv på landet.

Efter Bonde söker fru så har vi kunnat följa paret i deras egna serie Bondeparet där de renoverade sin herrgård. Nu väntar paret sitt andra barn och Caroline väljer nu att berätta om den tuffa kampen under graviditeten.

Caroline Kejbert och Joacim Rickling väntar andra barnet

Det var under sommaren som Caroline Kejbert och Joacim Rickling valde att avslöja att de väntar barn nummer två. Paret har dottern Wilda sedan tidigare men väntar nu alltså tillökning.

”Det är några av er som ifrågasätter Carros mage... & nu kan vi inte längre dölja det. Vår lilla familj Rickling-Kejbert växer och tre blir fyra vid årsskiftet!”, skrev Joacim i ett Instagram-inlägg då.

Caroline Kejbert om måendet under graviditeten: ”Tom”

Caroline, som är en mycket flitig flitig användare av sociala medier, har varit ganska förtegen om graviditeten. Varken hon eller Joacim har avslöjat om det är en flicka eller pojke de väntar.

Annons

Under flera frågestunder har Caroline valt att inte svara på frågan, men hela familjen vet vad för kön den lilla bebisen har, som är beräknad att födas i början av januari.

Även om Caroline nu väntar andra barnet har hon berättat i en tidigare intervju med Hänt att hon är sugen på en tredje.

– Jag och Jocke har ju pratat mycket och vi har ju inte ens fått vårt andra barn än, men jag känner nästan att ”gud jag kan ju tänka mig tre”. Jag tycker att det ska bli kul att bli en större familj och att Wilda ska få ett syskon, sa hon då.

Och även om Caroline ofta är positiv så väljer hon nu att berätta hur måendet har varit under graviditeten, bland annat har hon tampats med trötthet.

”Idag sken solen och jag vaknade upp med mer energi än jag haft på länge. Känns så skönt efter en period med raka motsatsen. Varit ganska trött och tom på energi kombinerat med mycket jobb - men nu hoppas jag att detta nya pigga jag håller i sig. Åh inte nog med det hörni! Idag går vi in i graviditetsvecka 33!”, skriver Caroline Kejbert.

Vi hoppas nu att det vänder, all lycka till Caroline Kejbert och Joacim Rickling!

FOTO: Privat / Instagram

Annons