TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Edvin Törnblom

Linn Berghagen i tårar inför alla – nu berättar hon hur hon mår

22 nov, 2021 
Linn Berghagen
På sociala medier kan allt oftast se glatt och lyckligt ut – men så är som vi alla vet inte alltid fallet.
Nu väljer Linn Berghagen Nilsson att lyfta det – samt visa hur hon egentligen mår.
”Det är också okej”, skriver hon.
Annons
Lasse Berghagen berättar om ett spännande möte med Cornelis Vreeswijk "kondomer och en stämgaffel"Brand logo
Lasse Berghagen berättar om ett spännande möte med Cornelis Vreeswijk "kondomer och en stämgaffel"

Malin Berghagen Nilsson och Tommy Nilsson var för över 20 år sedan ett par och tillsammans fick de två barn. 1995 kom deras första gemensamma barn Linn och sju år efter det kom sonen Isak till världen.

Malin har tidigare uttalat sig om tankarna kring barnbarn i framtiden och då svarade hon svävande och sa att det såklart var hennes barns val huruvida de vill bli föräldrar eller inte. Det var till Aftonbladet som hon sa:

– Det skulle vara jättemysigt, men jag har full respekt för om mina barn inte vet hur den här världen ser ut i framtiden. Men blir det så är det fantastiskt. Men jag vill absolut inte att de ska känna någon press att skaffa barn, jag vill att de ska leva och förverkliga sina drömmar, det är det absolut viktigaste för mig.

Reaktionen efter Linn Berghagen Nilssons ord om att skaffa familj

Hon berättar även hur hon reagerade när hennes dotter Linn sa att hon kanske inte vill bilda en egen familj med barn.

Annons

– Min dotter Linn tog tag i mig i november och det var mycket diskussioner om corona och miljön och hon tyckte att det mer eller mindre är kört. Jag kände bara ”nej!” och fick ont i hjärtat. Hon sa att hon inte visste om hon ville sätta barn till den här världen. Då blev jag ställd och började ifrågasätta mig själv och vem jag vill vara.

Malins hyllning till sin dotter Linn

Bandet mellan mor och dotter verkar starkt och på sociala medier uppdaterar Malin ofta om sin dotter. Bland annat gjorde hon en hyllning när hon fyllde år.

”Idag fyller du 26 år vackra kloka rappa omtänksamma roliga Linn. En sann konstnärssjäl. En sann modell som vägrar det som är i mode utan är modig istället och går din egna väg. Född i en värld med artister, konstnärer, poeter och kreatörer hamnade du absolut rätt. Hela ditt väsen för mig till Paris eller Barcelonas caféer där diskussioner mellan människor handlar om kultur, värderingar, passion och miljö”, skrev hon och fortsatte:

Annons

”Du har humor, du är snabb med orden. Du är kärlek och du älskar vem du vill. Du är eko och au naturell och Chanel. Jag älskar dig så mycket mitt hjärta! Tack för att du valde mig till att bli din mamma här på jorden”.

Linn Berghagen Nilssons ärliga ord om måendet

Men såklart är livet inte alltid lika glatt som det kan se ut att vara på sociala medier. Detta är något Linn nu vill lyfta – då hon postar en bild där hon gråter. Till bilden skriver hon:

”Tycker det är viktigt att visa att ibland ser livet ut såhär. Och det är också okej”.

FOTO: Instagram
Annons