Därför är Mirka Norrström ensamstående med alla barn efter skilsmässan

Mirka Norrström och Peter Norrström

Familjen annorlunda-profilen Mirka Norrström är ensamstående med alla sina barn efter skilsmässan från Peter.
Nu berättar hon varför det blev så egentligen.
– Jag blundande för allt, säger Mirka.
Se kaoset under middagen hemma hos Familjen annorlunda-Sami Nikula
Slå på ljud

Mirka Norrström gjorde stort avtryck i Familjen annorlunda. I flera säsonger medverkade hon tillsammans med ex-maken Peter Norrström. Sammanlagt har de 13 barn. Kevin, 24, Sage, 22, tvillingarna Jennifer och Benny, 19, Celina, 17, Victor, 16, Alice och Oliver, 15, Thor, 13, Nellie, 11, Älva, 9, Lilja, 8, och David, 6.

Tre barn har flyttat hemifrån, och Victor bor nu hos Peter. Resterande är Mirka ensamstående till och har varit det med alla barn sedan skilsmässan. I en ny intervju med Hänt berättar tv-profilen om sitt mående, uppbrottet från Peter och orsaken till att hon är ensam med alla barnen.

Mirka Norrström om tuffa utmattningen: ”Som värst nu”

Mirka har varit öppen med att hon mått dåligt en längre period, det handlar om utmattning och depression. Men sedan hon fick tag på ett nytt boende har hon börjat må lite bättre, förklarar hon för Hänt.

– Innan jag fick besked om lägenheten så var det riktigt jobbigt alltså, nu är det lite bättre. Nu har jag iallafall lite hopp om framtiden. Men det är tungt, det är så mycket stress. Jag kan inte ljuga om det, det är väldigt jobbigt, säger Mirka och fortsätter:

– Ensam är jag ju också med allt ansvar, allt stök som måste ordnas, det är ingen dans på rosor. Utmattningen är som värst nu, man pushar och pushar. Hjärnan bara stänger av, jag hoppas jag pallar.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Mirka Norrström om varför Peter inte har barnen: ”Blev bara så”

Mirka och Peter var gifta i många år, och Mirka försökte hålla ihop familjen men insåg sedan att det inte gick då kärleken hade tagit slut.

– Det var en lång procedur. Vi var ihop väldigt länge. Jag är en typisk kräfta, väldigt familjär och ville göra allt för att hålla ihop familjen. I något där så blundande jag för allt som var fel i förhållandet för att försöka hålla ihop hela familjen.

Mirka och Peter Norrström under familjen annorlunda

Mirka och Peter Norrström under inspelningen av Familjen Annorlunda för många år sedan.

FOTO: TV4

Mirka Norrström berättar att det bara blev så att hon blev ensamstående med alla barn. Men en faktor är att det inte skulle fungera med barnens skola ifall de bodde hos Peter, därför fungerar det bäst att ses på helger.

– Men det blev bara så. Just nu är det mer att han bor så långt bort att det skulle inte funka med barnens skola. De stora kan åka själva, men han har aldrig visat något mer än så, det funkar bra med helger.

Hänt har sökt Peter Norrström för en kommentar.

LÄS OCKSÅ: Därför måste Mirka Norrström flytta ifrån sitt nuvarande boende inom två månader

LÄS OCKSÅ: Mirka Norrströms berättar om om kärlekslivet – så går det efter skilsmässan

FOTO: PRIVAT / TT

FRÅN FÖRSTASIDAN