ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Mirka Norrström om relationen till ex-maken Peters nya flickvän

18 nov, 2021 
Mirka Norrström om Peter

Mirka Norrström medverkade i Familjen annorlunda tillsammans med sin dåvarande make Peter Norrström.
I en intervju med Hänt berättar hon nu om relationen till sin ex-makes nya flickvän.
– Vi har träffats, säger Mirka.

Annons
Se kaoset under middagen hemma hos Familjen annorlunda-Sami NikulaBrand logo
Se kaoset under middagen hemma hos Familjen annorlunda-Sami Nikula

Mirka Norrström har efter sin medverkan i Familjen annorlunda blivit en folkkär profil. Hon och ex-maken Peter Norrström var med i flera säsonger av programmet och gjorde stort avtryck på svenska folket med deras kärleksfulla och stora familj.

För ett par år sedan valde de att gå skilda vägar och sedan dess har Mirka varit mestadels ensamstående med alla barnen. För ett tag sedan hittade Peter Norrström kärleken på nytt och i en intervju med Hänt berättar Mirka nu om sin relation till ex-makens flickvän.

Mirka Norrström om varför det inte höll med nya kärleken

Mirka gick tidigare i år ut och berättade att hon har hittat kärleken igen, denna gång i en man som är bosatt på Gotland. Under försommaren kunde vi ta del av bilder i Mirkas sociala medier-kanaler från semestern och tiden på Gotland.

Annons

– Ja det avslutade jag nästan direkt, säger Mirka till Hänt och fortsätter:

– Jag är väldigt så här att man ska kunna stå för sina ord, det hjälper inte att snacka massa fint om inte dina handlingar inte backar upp det du säger. Det var inte det att vi inte kom överens, han är snäll människa i sig men det funkade bara inte.

Mirka Norrströms ord om ex-maken Peters nya flickvän

Mirka och Peter var tillsammans i över 20 år men valde för några år sedan att gå skilda vägar. Mirka har varit öppen med att relationen inte varit på topp sedan dess men att den nu är mycket bättre.

Men det som präglat Mirka den senaste tiden är hennes flytt. Under sommaren fick hon reda på att hon med barnen kommer behöva flytta. I månader har hon letat efter ett nytt boende och har äntligen hittat en lägenhet bara fyra kilometer från där de bor nu.

– Att boendesituationen är löst, det går nog inte att beskriva. Jag har letat överallt, jag har fått något som är nära så barnen inte behöver byta skola.

Annons

Mirka förklarar att barnens pappa Peter inte har engagerat sig i flytten men att de har en god relation idag.

– Nej, han har inte engagerat sig. Han vet alltså att vi flyttar men det är inget mer än så, säger Mirka och tillägger:

– Det lilla vi har handlar ju om barnen, jag är jättenöjd med hur det till slut har blivit.

Peter Norrström har idag även en ny partner som Mirka har träffat. Hon beskriver henne som en bra tjej.

– Vi har träffats, en bra tjej. Absolut.

FOTO: Instagram / Privat

Annons