Mirka Norrströms äldsta dotter har vuxit upp – så ser hon ut idag

Familjen annorlunda-föräldrarna Mirka Norrström och exmaken Peter Norrström har 13 barn tillsammans.
Så ser Mirka och Peters äldsta dottern Sage ut idag!

Trettonbarnsmamman Mirka Norrström, 49, blev känd för svenska folket efter sin medverkan i reality-programmet Familjen annorlunda 2010 och 2011.

Med sina 13 barn och maken exmaken Peter Norrström charmade de svenska folket rejält. Sedan dess har man kunnat följa hennes liv med den stora familjen på hennes sociala medier.

Mirka har inte haft det helt lätt den senaste tiden. Hon har tidigare berättat om sin psykiska ohälsa, och som om inte det vore nog så har nu nästa bakslag kommit för den folkkära 13-barnsmamman.

Nyligen fick Mirka ta del av det sorgliga och tunga beskedet att hon måste flytta från sitt boende. Ett hus som hon verkligen älskar.

Dagen innan min födelsedag fick vi veta att vi måste hitta ett nytt boende till vintern vilket verkligen slog undan benen på mig. Från det har jag kämpat mitt hårdaste att hålla ihop mig själv och ångesten.

Idol-Erik Elias nya barnbesked: ”Så mycket glädje”

Familjen annorlunda-profilen och barnen tvingas flytta

Anledningen att familjen måste flytta är för att dottern till ägaren av huset ska ta över boendet. Barnen hoppas nu på att få stanna kvar i Uppsala län.

Men det kommer nog bli svårt att hitta nåt passande hus med en rimlig hyra här. Jag ger inte upp hoppet men är ganska säker på att vi kommer att behöva flytta längre bort. Jag orkar knappt ens tänka på en flytt med allt det innebär just nu men jag måste…på något vis måste jag ju orka med det också. En dag i taget.

Så ser Mirka Norrströms äldsta dotter Sage ut idag

Sedan familjen medverkade i reality-serien 2010 och 2011 har barnen vuxit upp. Bland annat har äldsta dottern, Sage, tagit studenten – och nyligen fyllde hon 22 år.

I ett inlägg på Instagram delade mamma Mirka med sig av en bild på sin äldsta dotter.

Hon min äldsta dotter och en stor stolthet i mitt liv. Grattis @sage.vallie på din födelsedag”, skrev trettonbarnsmamman.

På Instagram visar Mirka Norrström upp sin äldsta dotter. Foto: Instagram

LÄS OCKSÅ: Mia Skäringers nya podcast Skalla dagen kritiseras – kostar pengar

LÄS OCKSÅ: Så lever Anders Engberg idag – orden om Lotta och doktor Mikael

FOTO: CHRISTIAN ÖRNBERG / EXP / TT, Mirka Norrström/Instagram

Senaste nytt