Familjen annorlunda-Mirka Norrströms nya ord om kärlekslivet

Mirka Norrström

Det var i juni tidigare i år som Mirka Norrström bekräftade att det tagit slut mellan henne och pojkvännen.
Nu berättar hon hur kärlekslivet ser ut idag.
– Inte lätt, säger hon.

Mirka Norrström, 48, blev ett välkänt ansikte för svenska folket efter sin medverkan i tv-programmet Familjen annorlunda. Där fick tittarna följa Mirkas vardag tillsammans med sina 13 barn och maken Peter Norrström. Men plötsligt kom det tråkiga beskedet att Mirka och Peter bestämt sig för att gå skilda vägar. De hade då varit tillsammans i över 23 år och många av tittarna var därför chockade över beskedet.

Sedan dess har man kunnat följa tv-profilens vardag på hennes blogg och sociala medier. Där skriver hon om både med- och motgångar och senast under fredagen berättade hon hur hennes kärleksliv ser ut just nu.

Därför tog det slut mellan Mirka Norrström och nya pojkvännen

Det var i maj tidigare i år som Mirka avslöjade att hon hade träffat kärleken på nytt efter skilsmässan från Peter. Hon valde däremot att vara väldigt hemlighetsfull kring vem den nya mannen var, men kunde avslöja att han började på "M" och att de träffades på Tinder - något som hon absolut inte trodde skulle hända när hon först laddade ner appen.

– Tinder av alla ställen, där jag aldrig trodde jag skulle träffa någon. Han bor på Gotland. Så det är väl en nackdel, att det är en bit ifrån mig. Men min plan är att jag och ungarna kommer vara där längre perioder, har Mirka tidigare berättat för Hänt.

Mias nya bild med sonen Phoenix väcker starka reaktioner

Mirka pratade till och med om att flytta ihop med den nya kärleken och lyckan verkade vara ett faktum.

Men i juni tidigare i år kom beskedet att det tagit slut. Under en semester med "M" och barnen hade Mirka nämligen insett att det inte var helt rätt och därför bestämt sig för att avsluta relationen. I ett meddelande till Hänt berättade hon om beslutet.

”Jag valde att avsluta det helt enkelt och det känns bra trots allt.”

Hon fortsatte:

”Du vet, efter 23 års förhållande vet man vad man inte vill ha nästa gång. Jag har inte stora krav men viker inte ifrån de jag har.”

Familjen Annorlunda-profilens nya relationsbesked

Men flera månader har gått sedan dess och när Mirka hade en live på Instagram tidigare i veckan var det därför många nyfikna följare som undrade hur hennes kärleksliv ser ut idag.

– Dels så är jag ganska kräsen. Eller kräsen kan jag inte tycka, men jag har ju vissa krav som jag inte tummar på. Och känner jag ganska fort att jag blir tveksam så släpper jag helt. Jag ger nog inte så lätt chanser. Fast samtidigt så tycker jag att om det är någon som vill ha mig så får de kämpa, men tyvärr så verkar det vara antalet barn jag har som inte gör det lätt att hitta någon. Dels så kan jag förstå det men ändå inte. Själv tycker jag ju att jag är världens kap, men men. Singel är jag ändå, förklarade hon då.

Mirka verkar med andra ord fortfarande vara singel men menar också att hon absolut är öppen för att träffa någon.

LÄS OCKSÅ: TV4-tittarnas kritik mot Squid game-inslaget i Idol

LÄS OCKSÅ: Pernilla Wahlgrens beslut för lyxvillan – för Benjamin Ingrossos skull

Senaste nytt