Mia Parneviks nya bild med sonen Phoenix väcker starka reaktioner

Mia Parnevik & Phoneix Parnevik

Mia och Jesper Parnevik har fyra barn.
Medan döttrarna Penny och Peg syns mycket i offentliga sammanhang är sonen Phoenix betydligt mer hemlighetsfull.
Nu delar Mia med sig av en bild på sonen som får många att reagera.

Familjen Parnevik är en av Sveriges mest kända familjer. Under flera år har de bjudit in svenska folket till deras hem i Jupiter i Florida i realityserien Parneviks, och med deras härliga personligheter har de gjort minst sagt succé tillsammans.

Men år 2018 kom de med det tråkiga beskedet att de gjort sin sista säsong, och sedan dess har man kunnat följa familjen på deras sociala medier istället.

Nu delar Mia en bild på sonen Phoenix Parnevik som får följarna att jubla.

Mia och Jesper Parnevik flyttar

Parneviks utspelade sig i deras hem i Florida. Där bodde de i det 1300 kvadratmeter stora huset Casa Mia och varje gäst som kom dit var lika förundrade över det sagolika huset.

Men bortsett från den enorma storleken har Casa Mia även spa, brygga och biosalong, och det har därför inte varit någon tvekan om att familjen har trivts där. Men tidigare i år kom Mia och Jesper med det oväntade beskedet att de faktiskt lagt ut huset till försäljning.

Pegs hårda attack mot Kristin efter uppbrottet från Filip

Anledningen bakom beslutet var bland annat att de kände att det var lite väl stort nu när barnen flyttat ut. Idag har de sålt lyxvillan och även meddelat att de kommer att bo kvar i Florida, men att de däremot inte har hittat ett nytt boende än.

Följarnas starka reaktioner efter ovanliga bilden på Phoenix

Medan systrarna Penny och Peg Parnevik syns en hel del på både offentliga tillställningar och sociala medier är deras lillebror Phoenix betydligt mer hemlighetsfull. Han har nämligen inte valt ett liv i offentligheten på samma sätt och syns inte alls lika ofta på bilder som andra i familjen.

Men nu lägger Mia upp en bild tillsammans på sonen för första gången på länge, något som får följarna att jubla av glädje.

”Jag är så glad att träffa dig men också att få se dig på ditt jobb och att du alltid kommer med fantastisk energi var du än är. Den här mamman är stolt och jag och pappa Jesper beundrar dig”, skriver Mia intill bilden på henne, Jesper och sonen.

Och i kommentarsfältet är det många som är glada över att se Phoenix samtidigt som de också chockas över hur lik han faktiskt är sin pappa Jesper Parnevik.

”Så lik sin pappa!”, skriver bland annat en följare.

”Så härligt att ni hann träffa sonen”, skriver en annan.

”Fin ung man”, skriver en trejde.

LÄS OCKSÅ: Sanningen om Christian Bauers relation till Benjamin Ingrosso

LÄS OCKSÅ: Tareq Taylor är årets julvärd 2021 i SVT – egna orden om uppdraget

SENASTE NYTT!