LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Malin Berghagen om lyckan med dottern Linn Berghagen Nilsson

19 aug, 2020 
AvLovisa Ström
Malin Berghagen om stora familjelyckan med dottern Linn
Malin Berghagen uppdaterar flitigt sin sociala medier med vad hon gör på dagarna.
Nu delar hon med sig av sin fina dag med dottern Linn Berghagen Nilsson.
"Lycka", skriver hon.
Annons
Allt om Malin BerghagenBrand logo
Allt om Malin Berghagen

Tillsammans med Tommy Nilsson, 60, har Malin Berghagen, 54, dottern Linn Berghagen Nilsson, 25. Nu visar hon upp den stora familjelyckan med dottern.

Malins livsförändringar under corona

Under coronapandemin har Malin valt att bo i Järvsö med sina barn och fästmannen Martin Charlton, 49, och precis som för många andra har den speciella tiden fått Malin att reflektera över sitt liv. I hennes och vännen Tess Merkels, 50, podcast Berghagen och Tess berättar hon om tiden som varit: 

– Jag har ju varit uppe i Järvsö och jag har ju nästan inte rört mig därifrån alls, säger hon innan hon fortsätter:

– Nu föll alla mina yogaklasser och kurser, och jag behövde tänka ut mer vad jag ska jobba med.

Hennes fokus blev istället att göra en ny hemsida och leda folk i yoga över Skype, men förutom det har hon även fått testa på sambolivet med sin nya kärlek.

– Anledningen till att det blev såhär från början är för att Linn bor ju med mig och hennes kille bor ju med oss, och då blev det för mycket folk med tanke på corona. Så då bestämde vi oss för att flytta upp och vara i sommarhuset. Så vi har bott tillsammans hela tiden och fått känna på hur det är att bli sambos.

Annons

Hon berättar att Martin älskar att vara i Järvsö och att sambolivet fungerar hur bra som helst.

– Det funkar hur bra som helst. Det var en av de sakerna vi upptäckte. Vi har roligt tillsammans, vi har bra snack och det är också så att en kan sätta i det ena hörnet och en i det andra, säger hon.

Malins familjelycka med dottern

Men augusti månad är kommen och sommaren börjar sakta men säkert lida mot sitt slut, och på sociala medier kan man se hur många svenskar gör sitt yttersta för att ta vara på de sista sommarveckorna. Någon som också gör det är Malin, och på hennes Instagram visar hon upp hur hon, Martin och dottern Linn ger sig ut på ett dagsäventyr tillsammans. I början av hennes story sitter de i deras husbil på väg till Mellanfjärden i Hälsingland, och i uppdateringarna efter kan man se hur de njuter av den fina dagen med olika aktiviteter. Bland annat kan man se de stå och fiska vid stilla vatten, kolla i butiker, och äta picknick med sjöutsikt. Och att Malin minst sagt njuter av att tillbringa tid med dottern går inte att missa.

“With her”, skriver hon till en bild på henne och dottern.

“Lycka”, skriver hon under en annan.

FOTO:

Annons