LÄS MER:Exklusivt på HäntKändisintervjuer du vill seMasked singerRobinson 2024NyhetsmorgonUllared-profilernaTaylor Swift
Festis marknadsföring banner

Glenn Hysén

Glenn Hysén föddes den 30 oktober 1959 i Biskopsgården, Göteborg och är ett före detta svenskt fotbollsproffs som vunnit två Guldbollar och gjort 68 landskamper för Sverige. Glenn slog igenom i IFK Göteborg i början av 80-talet och har varit utlandsproffs Fiorentina och Liverpool. På 90-talet blev Glenn expertkommentator på TV3. Under de senaste 20 åren har han synts flitigt i tv-rutan varit jurymedlem i tv-programmet Copycat Singers, tränare i realityserien FC Z, tävlat i Lets dance, deltagit i Farmen VIP och haft egna realityserien Hyséns i Kanal 5. Glenn är i dag gift med Camilla Lendott. Från sitt tidigare äktenskap med Helena Hysén, som han var tillsammans med i 27 år, har han barnen Alexander, Annie och Antonio Hysén. Han har även sonen Tobias och dottern Charlotte Hysén från sitt äktenskap med med Kerstin Mellbin.
 ...Läs mer
Annons
Annons

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons