LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

5 saker du kanske inte visste om Margaux Dietz nya pojkvän Seán Canning

08 jan, 2021 
Sean Canning, Margaux Dietz nya pojkvän
Influencern Margaux Dietz har hittat kärleken igen!
Den lyckligt lottade är PR-profilen Seán Canning.
Men frågan är, vem är egentligen Seán?
Hänt svarar!
Annons
8 otippade kändispar som varit ihopBrand logo
8 otippade kändispar som varit ihop

Margaux Dietz, 30, har hittat kärleken igen!

”Han heter Seán, vi har suttit ihop ett tag och vi spenderar varje minut som vi kan tillsammans”, skriver Margaux Dietz på sin blogg om nya kärleken.

Frågan är, vem är egentligen Seán?

Hur gammal är Seán Canning och var bor han?

Seán föddes den 13 augusti år 1990 och är idag 30 år gammal. Han bor i Stockholm, närmare bestämt Solna. Just nu är han ensam skriven på adressen. Men vem vet vad framtiden kan utvisa!

Civilstatusen är ogift. Tur är väl det, då han ju faktiskt dejter Margaux!

Vad heter Seán i andranamn?

Namnet Seán är från början en irländsk form av Jon eller John. Om det fanns i tankarna när Seán fick sitt namn är oklart.

Frågan är, har han ett mellannamn? Jajjemen. Fullständiga namnet är Seán Patrik Canning. Men tilltalsnamnet är alltså Seán.

Vad jobbar Seán Canning med?

Seán har i många år arbetat med PR och är riktigt framgångsrik inom kategorin.

Annons

År 2014 började han jobba på Mindmakers PR där han till slut axlade rollen som byråchef. Men fyra år fick räcka. År 2018 hoppade Seán vidare till BCW Global och enligt sin Linkedin titulerar han sig nu som ”Head of Digital Innovation, Account Director”.

Setts umgås med flera kändisar

Margaux Dietz är inte det enda kända ansiktet som Seán umgåtts med. Nej, PR-profilen har synts till på många uppmärksammade event och då i sällskap med andra stora namn.

När filmen Den enda vägen hade premiär på Rigoletto i Stockholm våren 2017 tog Seán sällskap till filmen med Camilla Läckbergs, 46, kärlek Simon Sköld, 33. De passade även på att fotograferas på röda mattan!

Simon Sköld och Seán Canning

Seán har även synts i sällskap med artisten Viktor Frisk, 25, och författaren Pascal Engman, 34. Då var det dock inte film som gällde, utan mat! Hösten 2017 tog de sällskap till invigningen av Mr Cake i Stockholm.

Sean Canning, Viktor Frisk och Pascal Engman på invigning av Mr Cake

FOTO: Instagram, Ola Axman/TT

Annons