TRENDAR JUST NU!Bianca IngrossoPernilla WahlgrenFarmen 2024Melinda JacobsE-type

Bachelor-Simons återförening med Elvira Svensson efter uppbrottet

24 nov, 2021 
https://image.hant.se/image-7617233?imageId=7617233&width=1320&height=1320&cropw=89.74&croph=100&x=0&y=0
Lovisa Ström
Simon Lindström och Elvira Svensson
Simon Lindström gav sin sista ros till Elvira Svensson i årets säsong av Bachelor, men efter programmets slut kom nyheten att paret valt att gå skilda vägar.
Nu har ex-paret återförenats för en kväll ihop.
Läs allt om återföreningen här!
Annons
Simon om årets Bachelor: ”Emotionell berg och dalbana”Brand logo
Simon om årets Bachelor: ”Emotionell berg och dalbana”

Bachelor 2021 är slut för denna gång och det var ett minst sagt händelserikt äventyr som tittarna fick följa med på i Simon Lindström och Sebastian Martinssons jakt på kärlek.

Efter tårar, drama, intriger och skratt stod det tillslut klart att Simon gav sin sista ros till Elvira Svensson, medan Sebastian gav sin till Ida Nordfors.

I det sista avsnittet av Tjejerna avslöjar allt, som spelades in i början av sommaren, berättade båda paren att de fortfarande är tillsammans. Men tidigare i höst kom den tråkiga nyheten att Simon och Elvira dessvärre gått skilda vägar.

Men här återförenas de igen efter uppbrottet.

Därför gjorde Simon Lindström och Elvira Svensson slut

När kamerorna slocknade lämnade Simon och Elvira Grekland som ett par, och länge försökte de få relationen att funka även hemma i Sverige.

Men då de inte fick synas tillsammans offentligt, och dessutom bodde i olika städer, blev det en större utmaning än vad de båda hade kunnat tänka sig.

Annons

Till Hänt har Simon tidigare berättat om anledningen bakom uppbrottet.

– Man får liksom inte ens handla på Ica tillsammans. Vi kunde inte ens gå ut och gå med Elviras hund, det var förjävligt och skitsvårt. Det första jag ville göra när jag kom hem var att visa upp Elvira, men det fick jag inte, sa han bland annat.

Bachelor-Simon och Elvira återförenas – bilderna visar

Sedan nyheten om uppbrottet mellan det tidigare paret kom ut har Simon berättat att de har en väldigt fin relation idag, trots att de inte längre är tillsammans.

Han avslöjade även att de inte har stängt några dörrar helt när det kommer till deras kärleksrelation.

– Vi kan verkligen umgås och det är det vi vill bevara, vi tycker ju om varandra. Det har inte funkat som par så vi är vänner, vi tar det som det kommer. Men vi stänger inga dörrar helt, utan lämnar det lite öppet, har han bland annat sagt.

Och nu har de återförenats för en pizzakväll ihop. På Elviras Instagram delar hon nu videos från den mysiga kvällen, varpå Simon repostar videon och skriver ”catch-up middag i världsklass”.

Om det bara är en vänskaplig middag eller om det faktiskt osar kärlek i luften igen återstår däremot att se.

Prinscreen från Elvira Svenssons Instagram.
Prinscreen från Simon Lindströms Instagram.

FOTO: Elvira Svensson/Instagram, Simon Lindström/Instagram, Bachelor/TV4 Play

Annons