Så såg Julia Franzén ut innan skönhetsingreppen – bilderna visar

Julia Franzén

Julia Franzén har varit öppen med att hon gjort en hel del skönhetsingrepp.
Här visar Bachelorette-profilen upp bilder från perioder där hon inte har gjort det.
Bachelor-Simon och Sebastians tips till Julia Franzén
Slå på ljud

Julia Franzén blev känd för svenska folket när hon medverkade i Robinson 2020. Sedan dess har hennes karriär gått spikrakt uppåt och idag är hon aktuell i dejtingprogrammet Bachelorette, där man får följa hennes jakt på kärlek.

I ett inlägg på Instagram har hon tidigare berättat hur det känns att vara med i programmet.

”Min lista av saker jag vill göra i livet är lååååång och vissa av punkterna är utmaningar som visas på TV, men det är bara 1% av alla saker jag har gjort och vill bocka av. Bachelorette var inte en sak på den listan men när erbjudandet kom tyckte jag det var ett himla effektivt sätt att kanske hitta min framtida man! Snacka om speed dejting!”, skrev hon då.

Julia Franzéns ärliga ord om skönhetsingreppen – det har hon gjort

Julia är en väldigt öppen person och är bekväm att prata om det mesta. På sin Youtube-kanal har hon bland annat pratat om skönhetsingrepp och hur hon ser på saken.

– Jag har inget mellanting. Antingen ser jag ut som en uteliggare eller någon som går på ett röda mattan-event i Hollywood. Och om man bara lever en gång, varför inte bara göra det bästa av det Gud gav en?, sa hon då.

I videon berättar hon även vad det är hon brukar göra när hon vill fixa till sig lite extra.

– Första steget, det jag brukar göra på salong innan ”hemmarenoveringen” börjar är: Fransarna, ansiktsbehandlingar, tandblekning, fillers i kindben, i hakan, i läpparna, under ögonen och här, säger hon och pekar bredvid sin näsa.

Hon fortsätter:

– Sen gör jag ju botox i pannan för att höja ögonbrynen och ta bort bekymmersrynkan. Om det behövs sätter jag också fillers för att jämna ut bekymmersrynkan. Jag gör naglar, jag slingar håret, jag gör hårförläning och jag har gjort brynpigmentering och läppigmentering.

Så såg Julia Franzén ut förut – bilderna visar

Men trots att Julia älskar att fixa sig så tycker hon även att det är otroligt skönt att ha perioder där hon är helt ofixad.

– Jag älskar att ha perioder där jag myser runt i myskläder med smutsigt hår, låter kroppshåret växa, låta huden vila från sminket och låta håret vila från löshår och sånt, säger hon bland annat i sin video.

Under videons gång visar hon även bilder från sånna tillfällen.

Här är bilder från hennes Youtube-kanal:

LÄS OCKSÅ: Zlatan Ibrahimovic och Helena Seger bor inte tillsammans längre

LÄS OCKSÅ: Erika Persson om adhd-diagnosen – därför vill hon inte medicineras

FRÅN FÖRSTASIDAN