Pernilla Wahlgren visar upp sin stora klädkammare i nya huset

Pernilla Wahlgren

Pernilla Wahlgren är i full gång med att bygga sitt drömhus.
Nu visar hon upp den stora och lyxiga klädkammaren.
Det viktigaste rummet i huset”, skriver hon.

Pernilla Wahlgren är en av Sveriges mest folkkära profiler och har ständigt nya projekt på gång. Är hon inte programledare i Masked singer är hon programledare för Melodifestivalen, och spelar hon inte reality-programmet Wahlgrens värld är hon på turné med egna showen Pernilla Wahlgren har hybris.

På detta har hon även bestämt sig för att bygga sitt drömhus.Tidigare i år berättade hon nämligen att hon köpt en tomt på Lidingö, inte särskilt långt från där hon bor nu, för att äntligen bygga sig sitt alldeles egna hus precis som hon vill ha det.

Tillsammans med arkitekten Heidi Mikalsen har hon nu tagit fram ritningar för det påkostade hemmet, och i samband med detta har hon även skapat ett eget Instagram-konto där hon delar med sig av husbygge-processen.

Pernilla Wahlgren om att flytta ihop med Christian Bauer

Sedan en tid tillbaka är Pernilla tillsammans med sin stora kärlek Christian Bauer och Pernilla har tidigare hintat om att det inte är helt omöjligt att även han får flytta in i det berömda huset. Det var när Pernilla gästade Carina Berg och Carolina Gynnings podd Gynning & Berg – hittar sig själva som hon svarade på frågan om Christan kommer att få flytta med till lyxhuset.

Simons missnöje över lönen i Bachelor – kängan till TV4

– Han kommer att få plats definitivt, sa hon då.

Under en livesändning på Instagram förklarade hon däremot att hon inte känner att de behöver ta ett beslut om det redan nu.

– Jag tror inte man behöver bestämma något, utan det där känner man. Jag kan inte säga det eftersom mitt hus inte kommer vara klart förrän om ett år. Jag hoppas att vi fortfarande är tillsammans då, men herregud man vet aldrig vad som händer i livet, sa hon under sändningen.

Pernilla Wahlgren visar upp stora klädkammaren i nya huset

Huset kommer att bli hela 307 kvadratmeter stort och räknas vara klart till nästa sommar. På husets Instagram visar hon nu hur hennes framtida klädkammare kommer att se ut, och det är inte pjåkigt!

”Kanske det viktigaste rummet i huset. Mitt Dressingroom”, skriver hon under bildspelet.

Och i kommentarsfältet är det många som är imponerade över det fina rummet.

”Wow vilken dröm!”, skriver bland annat en följare.

”Ja, du har ju väääääldigt mycket kläder så det behövs”, skriver en annan.

LÄS OCKSÅ: Benjamin Ingrossos ånger efter stora missen med Zara Larsson i tv

LÄS OCKSÅ: Paulina Danielsson avslöjar verkliga relationen till Oliver Ingrosso

Senaste nytt