LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Benjamin Ingrossos ånger efter stora missen med Zara Larsson i tv

14 nov, 2021 
Johanna Alm
Benjamin Ingrosso och Zara Larsson
När Benjamin Ingrosso bjöd in artisten Zara Larsson till sitt matlagningsprogram Benjamin's gick inte allt som planerat.
Nu berättar han om sin ånger efter missen i tv.
– Inte så himla kul, säger Benjamin.
Annons
Benjamin Ingrossos ord om dejten – med ”killen”Brand logo
Benjamin Ingrossos ord om dejten – med ”killen”

Benjamin Ingrosso är känd för de flesta tack vare sina fantastiska musikaliska framgångar. De som följer artisten vet också att han har en svaghet för matlagning, särskilt med inspiration från det Italienska köket.

Stora succén med TV4-programmet Benjamin's

I februari tidigare i år hade Benjamins egna matlagningsprogram Benjamin's premiär och det blev minst sagt en succé. I programmet kombinerade han matlagning med musik och bjöd i varje avsnitt in flera gäster.

I programmet lagade han mat åt gästerna och bjöd även på en hel del skönsång tillsammans med dem.

Under säsongens gång medverkade flera kända personer i programmet, även medlemmar från Benjamins egna familj, så som mamma Pernilla Wahlgren, bröderna Oliver Ingrosso och Theo Wahlgren och systern Bianca Ingrosso.

Efter programmets succé stod det klart att det kommer en ny säsong.

– Det är faktiskt helt otroligt, det trodde jag aldrig förra året. Det gick bättre än jag hade förväntat mig, sa Benjamin Ingrosso när han nyligen gästade TV4:s Nyhetsmorgon och fortsatte:

Annons

– Det är väldigt kul i år att vi har kunnat få fler gäster.

Benjamin Ingrossos stora ånger efter missen med Zara Larsson

Benjamin Ingrosso, som har vuxit upp i strålkastarljuset och är van vid att omges av kända personer, kan även han bli lite nervös när han träffar en världskänd popartist, särskilt om han ska laga mat för personen.

När TV4 var på plats i Benjamins kök, där nya gäster och maträtter snart kommer synas i tv-rutan, avslöjade han att matlagningen sker direkt på plats och att han ibland till och med aldrig tidigare har tillagat de maträtter han förbereder till gästerna.

Benjamin berättar bland annat om ett tillfälle under förra säsongen då han skulle laga pasta till Zara Larsson. Där blev det inte direkt som Benjamin Ingrosso hade hoppats.

– Förra året gjorde jag den saltaste carbonaran jag någonsin gjort till Zara Larsson, det var inte så himla kul, säger Benjamin i Nyhetsmorgon.

FOTO: Nyhetsmorgon/TV4 Play, Zed Jameson/SIPA/Shutterstock

Annons