ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
TRENDAR JUST NU!Melinda JacobsAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastet

Linus Wahlgrens verkliga relation till Christian Bauer

06 nov, 2021 
PERNILLA WAHLGREN, CHRISTIAN BAUER, LINUS WAHLGREN
Linus Wahlgrens storasyster Pernilla Wahlgren har varit tillsammans med pojkvännen Christian Bauer i ungefär ett halvår.
Nu berättar Linus för Hänt om sin relation med Christian.
Annons
Allt du vill veta om Linus Wahlgrens succékarriär på scenBrand logo
Allt du vill veta om Linus Wahlgrens succékarriär på scen

Linus Wahlgren, 45, kommer från en av Sveriges mest välkända familjer. Med en mamma som Christina Schollin, 84, och pappa Hans Wahlgren, 84, är det inte konstigt att Linus är van vid att stå i rampljuset.

En familjemedlem som däremot hållit sig lite i bakgrunden är den äldsta brodern Peter Wahlgren, 58. För några år sedan lämnade han storstadslivet i Stockholm och flyttade till Dalarna. Där sadlade han om och blev brandman och bodde i en stor härlig villa precis vid Dalälven. Nu har Peter däremot sålt den stora villan och nu återstår det att se vart han tar vägen härnäst.

Linus syskon Pernilla Wahlgren, 53, och Niclas Wahlgren, 56, trivs däremot som fisken i vattnet med att synas offentligt. Speciellt Pernilla som gärna visar upp sitt liv i den egna realityserien Wahlgrens värld.

Pernilla Wahlgrens kärlekssaga med Christian Bauer

Just nu är Pernilla högaktuell med den tionde säsongen av Wahlgrens värld och i den här säsongen får tittarna följa Pernillas dejting i allra högsta grad. Idag är Pernilla och Christian Bauer, 55, ett par sedan flera månader tillbaka. Men i Wahlgrens värld får man följa deras kärlekssaga ända från dag 1.

Annons

Sedan avsnitten spelades in har mycket hunnit hända. Bland annat har Pernilla och Christian gått ut med sin relation offentligt, de har hunnit resa tillsammans och de har fått träffa varandras vänner och familj.

I somras kunde man se på sociala medier att Christian var på plats och firade midsommar med familjen Wahlgren/Ingrosso. Då befann de sig ute på Norra Lagnö, där Hans och Christina bor.

En person som också var på plats under midsommarfirandet var givetvis Linus. På sociala medier kunde man se att det var god stämning och Christian verkade passa perfekt in i Pernillas familj.

Linus Wahlgren om verkliga relationen till Christian Bauer

Linus är en riktig multitalang. Förutom att vara skådespelare så är han även väldigt duktig på att sjunga. Men det är inte det enda han är bra på, han är nämligen också en riktig hejjare på tennis.

Annons

Häromdagen visade Christian sitt stöd till Linus genom att vara på plats och heja på Linus när han spelade en match i SM. Matchen slutade tyvärr i förlust, men med tanke på att det var SM så är det väldigt svårt motstånd.

När Hänt träffar Linus inför premiären av Saturday night fever på China-teatern i Stockholm, så berättar han om sin relation och vänskap till Christian Bauer.

– Vi har spelat tennis idag faktiskt! Så det är ju helt sjukt att du säger det. Men ja, vi spelade tennis idag!, säger Linus till Hänt.

Vann du?

– Eh, ja, skrattar Linus ödmjukt och tillägger: Han är grym!

LINUS WAHLGREN
Linus gillar även att spela padel.

FOTO: INSTAGRAM, Tommy Holl / IBL/TT

Annons