TRENDAR JUST NU!Melinda JacobsAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastet

Martin Stenmarck och Hanna Hedlund återförenade – för sonens skull

05 nov, 2021 
Hanna Hedlund och Martin Stenmarck
Under juni kom den chockerande nyheten att Hanna Hedlund och Martin Stenmarck skilt sig.
Men nu visar det sig att ex-makarna återförenats för sonens skull.
Se bilderna på återträffen här!
Annons
Hanna Hedlunds chock efter upptäckten om Pernilla Wahlgrens längdBrand logo
Hanna Hedlunds chock efter upptäckten om Pernilla Wahlgrens längd

Martin Stenmarck och Hanna Hedlund kom tidigare i år med nyheten att de skilt sig. Efter över 20 år ihop kom chockbeskedet för fansen – de är inte längre ett par. I flera år har de stöttat varandra och strålat på röda matten tillsammans, och förutom att de var gifta fick de dessutom tre barn ihop med namnen Ida, Love och Saga.

I samband med att de gick ut med uppgiften att de skilt sig förklarade de i sitt gemensamma uttalande att de alltid kommer vara vänner. De poängterade även vikten av att båda funnits där och stöttat varandra i vått och torrt och kommer alltid att göra det för sina tre barns skull. Och det visar ex-makarna nu upp – då de återförenats för sin sons skull som fyller år. Se bilderna på återföreningen här!

Hanna Hedlunds ord om orsaken till skilsmässan från Martin

Hanna och Martin var ett av Sveriges hetaste nöjespar och har båda befunnit sig i branschen länge. I en tidigare intervju med Expressen från i år beskrev Hanna sina känslor om att skiljas. En av anledningarna till att de gick skilda vägar var för att de behövde kompromissa för mycket.

Annons

– Ja, och jag ska inte prata mer om vår separation. Men alla förhållanden är kompromisser, och man kan kompromissa med sig själv till en viss gräns, och sen kan man inte det mer, och då behövs en livsförändring, sa hon till tidningen då.

Hon berättade även att varannan-vecka livet har inneburit utmaningar, exempelvis har hon känt skuldkänslor och att hon inte räcker till.

Hanna Hedlund och Martin Stenmarck återförenade för sonen

Men vad det går att utläsa från sociala medier så är Hanna och Martin nu återförenade, detta på grund av att deras son fyller år. Något de stolt visar upp på sociala medier.

Hanna Hedlund och Martin Stenmarck firar sonen
Hanna Hedlund och Martin Stenmarck firar sonen Love.

Hanna Hedlund har publicerat en video på sin Instagram-story där Martin syns, och man kan även höra familjen sjunga ”Ja må du leva”.

Firande av sonen
Hanna har visat upp födelsedagsfirandet som bland annat består av ballonger och paket.

Till bilden ovan skrev även Hanna: ”Herregud han fyller 15!! Älskade fantastiska Love!! Snart längst i familjen och jag är så stolt, glad och tacksam över att du valde just mig som mamma.”

FOTO: TV4 // Karin Törnblom/TT

Annons