Lasseman om att hemlighålla sin medverkan i Så mycket bättre – TV4:s krav

Lasseman och Arvingarna
Exklusivt

Lasseman och de andra i Arvingarna dök plötsligt upp i Så mycket bättre, trots att de sagt att de inte ska medverka.
I en intervju med Hänt berättar Lasseman nu om hur de behövde hemlighålla detta.
– Vi skulle hålla detta väldigt hemligt, säger Lasseman.

Lars ”Lasseman” Larsson är en del av gruppen Arvingarna tillsammans med Casper Janebrink och bröderna Kim och Tommy Carlsson. De slog igenom med låten Eloise och är just nu aktuella i Så mycket bättre där Casper Janebrink är ensam frontfigur.

Men i Casper Janebrinks sista avsnitt i programmet dyker plötsligt alla i Arvingarna upp – trots att bandet sagt att de inte kommer att medverka överhuvudtaget. I en intervju med Hänt berättar Lasseman nu om kravet TV4 ställde på de samtidigt som de ger sin syn på att bara Casper får vara med i programmet.

Ändringen i På spåret: Momentet plockas bort

Lasseman om att medverka under en låt i Så mycket bättre

Arvingarna är ett av Sveriges största dansband och har en hel uppsjö av låtar tillsammans. Men i Så mycket bättre fick inte alla i Arvingarna medverka, något de egentligen hade velat förklarar Lasseman.

– Det är klart att Arvingarna vill framföra allt vi gör tillsammans. Men det skulle vara ett överraskningsmoment. Kändes bra att få föra fram låten. Det har varit väldigt mycket hysch hysch. Vi gömde oss överallt på Gotland, men det blev väldigt bra.

Vilken mer låt hade du velat vara med och framföra i programmet?

– I och med att vi bygger låtar på mycket stämsång och gör alla låtar tillsammans skulle jag och vi egentligen varit med på alla låtar. Men det var inte så de ville ha det på TV4. Vi gör ju inte vanliga uppträdanden en och en utan vi håller ihop som grupp. Det var lite udda att släppa på den grejen lite, men det kommer vi inte göra många mer gånger.

Arvingarna i Så mycket bättre

Hela gruppen i Arvingarna uppträdde tillsammans i Caspers sista avsnitt.

FOTO: TV4

Lasseman om att hemlighålla sin medverkan – TV4:s krav

Att Lasseman, Tommy och Kim skulle överaska i sista avsnittet med Casper var ingen tittare beredd på, då TV4 varit noga med att de skulle hålla det hemligt.

– Vi har vetat detta jättelänge, säger Lasseman och fortsätter:

– Det är TV4:s beslut att de ville hålla det som ett överraskningsmoment. Jag blev lite förvånad nu att reklamen går så visar de att vi är där... Men! Nu visar de en liten glimt av det. Vi skulle hålla detta väldigt hemligt, särskilt när vi var där på Gotland. Det är så längesedan nu, så man har väl berättat det för de närmsta. Men det skulle inte komma ut.

LÄS OCKSÅ: Lars ”Lasseman” och Therese visar upp lyxiga detaljerna i nya huset

LÄS OCKSÅ: Så träffades Lasseman i Arvingarna och frun Therese Larsson

FOTO: SANDBERG MAGNUS/Aftonbladet / Karin Törnblom/TT

SENASTE NYTT!