Därför försvinner Casper Janebrink och Arvingarna från Så mycket bättre

casper janebrink lämnar så mycket bättre 2021

Casper Janebrink representerar Arvingarna i Så mycket bättre 2021. Men i femte avsnittet väljer han att lämna.
Nu avslöjar TV4 varför.

När listan med alla artister som medverkar i Så mycket bättre 2021 blev offentligt så visade det sig att Casper Janebrink, 51, var en av dem. Han skulle representera Arvingarna.

Därför medverkade inte hela Arvingarna i Så mycket bättre 2021

När Arvingarna fick frågan om de ville medverka i Så mycket bättre 2021 blev gänget överväldigade och glada. Men tråkigt nog blev det så att inte hela dansandet fick medverka, utan endast en, vilket blev Casper Janebrink.

– Vi fick frågan nu då tillslut, och det klart vi ställde frågan kan alla vara med? Vi fick ju från produktionen att de ville ha med en som representerar Arvingarna, har Casper tidigare berättat för Hänt. Han fortsatte:

– Vi undrade väl egentligen varför, för vi hade ju sett andra grupper ha med två, GES var ju med förra säsongen och de var ju tre. Kanske vi får vara med alla fyra då, men de tyckte det skulle bli för många och svårhanterligt, men vi köpte det tillslut då.

Casper Janebrink klev in i Så mycket bättre i andra avsnittet med ny och härlig energi.

Arvingarna deltog i Melodifestivalen 2021 med låten Tänker inte alls gå hem

Arvingarna tävlade i Melodifestivalen 2021.

FOTO: Olle Sporrong/TT

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Därför lämnar Casper Janebrink Så mycket bättre 2021 – mitt i säsongen

I mitten av säsongen blir det en hel del fokus på Casper Janebrink och Arvingarna. Men ändå visar det sig att Casper lämnar inspelningen och Gotland redan efter femte avsnittet. Hur kommer det sig att varken han eller Arvingarna stannade längre än endast fyra avsnitt? TV4 svarar.

Avslöjar
Därför saknas Melissa Horn i Så mycket bättre

– Det är helt enkelt så programserien är uppbyggd numera, säger Martin Nygren, exekutiv producent för Så mycket bättre 2021 till Hänt. Han fortsätter:

– Större delen av artisterna kommer och går under vår inspelningsperiod. Det är ett pussel som måste läggas men vår erfarenhet säger att det har tagits emot mycket positivt bland artisterna.

Så mycket bättre 2021 sänds på lördagar klockan 20.00 på TV4 och finns även tillgängligt att streama på TV4 Play och C More.

LÄS OCKSÅ: Melissa Horns kända mamma Maritza Horn – här är musiken hon gjort

LÄS OCKSÅ: Andreas Mattsson och Anna Charlotta har två barn – orden om saknaden

FOTO: TV4

SENASTE NYTT!