AvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjar
TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Därför saknas Melissa Horn i Så mycket bättre 2021 – fick inte ihop det

19 nov, 2021 
melissa horn saknas i så mycket bättre
Melissa Horn är värdpar tillsammans med Thomas Stenström i Så mycket bättre 2021.
Ändå saknas hon i avsnitt 4?
Nu svarar TV4 på varför!
Annons
Monica Mac om relationen med Melissa HornBrand logo
Monica Mac om relationen med Melissa Horn

Så mycket bättre är ett av TV4:s mest sedda och älskade programkoncept. Där samlas kända artister och tolkar varandras låtar, samtidigt som det hela filmas och sedan visas för svenska folket.

Under sin medverkan bjuder artisterna på historier om deras liv, något som tittarna oftast uppskattar att ta del av då de får möjlighet att lära känna kändisarna på djupet. Något som kanske inte händer allt för ofta? Kanske för sällan till och med?

Thomas Stenström och Melissa Horn i Så mycket bättre 2021
Thomas Stenström och Melissa Horn.

Varför var inte Melissa Horn med och segla?

Några av artisterna som medverkar i årets säsong av Så mycket bättre är vanligtvis väldigt sparsamma med att dela med sig av sitt privatliv. Två av dem är Thomas Stenström och Melissa Horn som är värdpar i årets säsong. De två medverkar alltså hela säsongen av Så mycket bättre 2021.

Annons

Men vad det verkar så är de inte alltid närvarande ändå. I det fjärde avsnittet av succéprogrammet så ska Thomas ta ut hela gänget på en liten segeltur. Alla artister är på plats på båten, utom Melissa Horn. Var höll hon hus? TV4 svarar.

– Det är ofta så att samtliga inte är med på alla utflyter. De artister som ska spela på lunchen har repetitioner med bandet under förmiddagen, avslöjar Martin Nygren, exekutiv producent för Så mycket bättre 2021, för Hänt.

Han fortsätter:

– Så minns jag att fallet var här. Svårt att få ihop repschemat när alla är iväg på lite längre evenemang och Melissa hade första reptiden.

Det kan ju inte vara rättvist för alla alltid!

Så mycket bättre sänds på lördagar klockan 20.00 på TV4 och finns även tillgängligt att streama på TV4 Play och C More.

FOTO: TV4

Annons