ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Andreas Mattsson och Anna Charlotta har två barn – orden om saknaden

28 okt, 2021 
Andreas Mattsson och frun Anna charlotta gunnarson
Popsicle-medlemmen Andreas Mattsson har två barn tillsammans med journalisten Anna Charlotta Gunnarson.
Nu berättar artisten för Hänt om saknaden efter Sonny och Sylvia under inspelningen av Så mycket bättre 2021.
Annons
Här är alla deltagare i Så mycket bättre 2021Brand logo
Här är alla deltagare i Så mycket bättre 2021

Andreas Mattsson lever ihop med journalisten Anna Charlotta Gunnarson

Andreas lever sedan många år tillbaka tillsammans med sin sambo Anna Charlotta Gunnarson, 52. Hon är född i Lidköping, men bor idag tillsammans med Andreas på Söder i Stockholm.

Anna Charlotta kan titulera sig som mycket, bland annat journalist, författare, musiker och dramatiker.

Andreas Mattsson och Anna Charlotta Gunnarson har två barn

Popsicle-Andreas och Anna Charlotta har två barn tillsammans. Äldste sonen Sonny Mattsson som är 18 år idag, och yngsta dottern Sylvia Mattsson som är 15 år.

Barnen verkade glada för pappa Andreas skull när han meddelade att han fått en förfrågan om att medverka i Så mycket bättre 2021.

– De såg glada ut. Så jag tänker att de kanske var det då. Jag tror det, säger Andreas Mattsson till Hänt i en intervju.

Andreas Mattsson och Anna Charlotta Gunnarson
Andreas Mattsson och Anna Charlotta Gunnarson.

Andreas Mattssons ord om längtan efter barnen

Det var en längre period som Andreas blev tvungen att vara ifrån barnen när han medverkade i Så mycket bättre, något som inte alltid var så enkelt.

Annons

– Det kändes ju, det var okej. Alltså det var ju så intensivt där så jag hann ju knappt tänka på något annat än ögonblicket just där just då. Men det var ganska skönt att ha en familj att komma hem till, berättar Andreas för Hänt och konstaterar även:

– Jag tror att komma hem helt solo skulle ha varit en svår comedown där. Det kan bli väldigt tomt om man kommer hem till ingenting efter en sjukt intensiv period. Så på många sätt var det skönt att de fanns där.

Så mycket bättre 2021 har säsongspremiär lördagen den 30 oktober på TV4 och finns även tillgängligt att streama på TV4 Play och C More.

FOTO: Karin Törnblom/TT, Christine Olsson/TT

Annons