Casper Janebrink om att medverka i Så mycket bättre utan Arvingarna

08 maj, 2021 
Arvingarna
Casper Janebrink är en fjärdedel av gruppen Arvingarna, men trots det är det oftast han som blir ansiktet utåt.
Nu berättar Casper att det fanns en viss besvikelse när han tackade ja till Så mycket bättre.
– Vi är ju en grupp, säger han.
Annons
TV: Arvingarna om tuffa perioden: "Vi har varit jäkligt trötta på det"
TV: Arvingarna om tuffa perioden: "Vi har varit jäkligt trötta på det"

Det har gått 28 år sedan Arvingarna slog igenom efter att ha vunnit Melodifestivalen med låten Eloise.

Sedan dess har gruppen stått i rampljuset och det är många svenskar som älskar deras musik. Bland annat har de ställt upp i Melodifestivalen med låtarna I do och Tänker inte alls gå hem. I julas kunde vi dessutom se dem i en corona-säkrad julkonsert hemma hos Lars "Lasseman" Larsson, och det bjöds på härliga jullåtar.

Arvingarna består av Casper Janebrink, Kim Carlsson, Tommy Carlsson och Lasseman. Men trots det är det oftast Casper som syns mest utåt. Nyligen avslöjades att han är klar för Doobidoo där han tävlar tillsammans med Elisa Lindström, något som Elisa verkar väldigt taggad inför.

”Så underbart det var att få leka och musicera tillsammans med Casper Janebrink”, skrev dansbandssångerskan då på Instagram.

Casper klar för Så mycket bättre

Innan det blir dags för Doobidoo att sändas på tv är Casper först aktuell i Bingolotto. Detta efter att ha blivit tillfrågad att hoppa in under sommaren tillsammans med Agneta Sjödin.

Annons

Men det är inte bara i Bingolotto-studion som Casper kommer befinna sig i sommar. Han ska nämligen bege sig av till Gotland då han är en av artisterna i Så mycket bättre.

“Nu kan jag äntligen avslöja att jag ska vara med i ”Så mycket bättre” och representera Arvingarna. Det ska bli riktigt kul men läskigt och spännande, så får vi se vilka tolkningar det blir”, skrev Casper på Instagram när nyheten avslöjades.

Arvingarna
Arvingarna i Melodifestivalen 2021

Caspers avslöjande – vill inte svika Arvingarna

Trots det glada beskedet att vara med i TV4:s succéprogram så fanns det dock en viss besvikelse hos Casper, det berättar han nu för Expressen.

– Vi är ju en grupp, det är inte bara jag som är sångare även om jag kanske haft den större rollen som det. Vårt önskemål var att få medverka ihop, men produktionen verkade inte klara av det. Men vi enades gemensamt om att det här är en bra grej att vara med i. Jag får vara med och försöka representera hela Arvingarna, säger han till tidningen.

Annons

Casper Janebrink är med andra ord en sann lagspelare och vill helst aldrig svika sitt kära Arvingarna. Faktum är att han även tackat nej till Let's dance flera gånger av just den anledningen, enligt Nöjeslivet.

FOTO: Christine Olsson/TT, TV4

Annons