Casper Janebrinks nya bild med Agneta Sjödin – avslöjar detaljen inför Bingolotto

Caper Janebrink Bingolotto

Bingolotto är det svenska underhållningsprogrammet som underhållit hela landet en gång i veckan sedan 1991. På somrarna brukar programmet ha ett uppehåll, men i år är ett speciellt år. Det är 30 år sedan programmet gick av stapeln – och det ska firas. Därför kommer det folkära programmet att sändas under sommaren 2021. Men det kommer att ändras om lite. Lotta Engberg och Stefan Odelberg som vi annars är vana att se som programledare kommer att ta semester över sommaren. Istället kommer två andra Bingolotto-veteraner att ta över stafettpinnen och underhålla i sommar.

På midsommarafton kommer TV4-tittarna att få se Lotta och Stefan leda Bingolotto tillsammans en sista gång innan semestern. Då bjuds det på en tre timmar lång direktsänd show. Och därefter är det Casper Janebrink, 51, och Agneta Sjödin, 53, som kommer att ta över som programledare resten av sommaren.

LÄS MER: Här stoppas "Fröken Sri Lanka" från att ta emot kronan

Därför tackade Casper och Agneta ja till Bingolotto

Både Casper och Agneta har ju varit programledare för Bingolotto tidigare. Men trots detta blev de förvånade när de fick frågan om att göra det igen. Agneta har tidigare berättat för Hänt om varför hon valde att tacka ja till jobbet.

– Jag har gjort det ganska många gånger. Jag tycket att det är kul att hoppa in såhär, jag tycker dessutom att det är rätt kul att jobba på sommaren i just Göteborg, det är kul för jag känner en del folk där nere. Men jag hade inte på känn att jag skulle bli tillfrågad, sa hon då.

Och för Casper som i över 25 år varit frontman i det ständigt aktuella och hyllade dansbandet Arvingarna kom det också som en överraskning.

– Alltså jag har ju sagt till de gänget att skulle det vara så att de behöver någon så är jag intresserad. Och det är kul att det sänds på sommaren, jag tror det kan bli en bra grej. Jag hade ingen aning om att jag skulle bli tillfrågad, jag visste inte ens att det skulle vara en sommarspecial. Det kom som en överraskning!

Nya detaljen inför Bingolotto avslöjad

Casper och Agneta har inte lett Bingolotto tillsammans tidigare, men de har ändå stött på varandra några gånger. När Hänt pratade med Casper berättade han om deras relation.

Tittarna är spända på att se de nya programledarna i sommar och redan nu har Casper avslöjat detaljer på sin Instagram. I ett inlägg från pressfotograferingen skriver han:

”Mycket skratt blev det idag när vi tog pressbilder för Bingolottos sommarkvällar, det ska bli riktigt kul att få programledare ihop med Agneta Sjödin”

Vi kan alltså vänta oss mycket skratt i sommar, det ser vi fram emot!

LÄS OCKSÅ: Carina Berg om sonen Holgers starka reaktion efter Junos födsel

LÄS OCKSÅ: Laila Bagges sorg efter 17-åriga sonen Liams beslut