ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Peja om kärlekslivet och framtidsplanerna efter Bonde söker fru

03 jan, 2022 
Peja Bonde söker fru 2021
Peja Nilsson medverkade i Bonde söker fru 2021.
Hann fann kärleken i Benita men nyligen gjorde de slut.
Men hur ser han på kärlekslivet idag?
– Jag får nog läka mig litegrann, säger Peja till Hänt.
Annons

Videon kunde inte hittas

Bonde söker fru bjöd på romanser och intriger. En av årets bönder var Pär Eric ”Peja” Nilsson som tillslut fann kärleken i brevskrivaren Benita. De två åkte på en romantisk trip och utvecklade sedan en relation.

När programledare Linda Lindorff var och hälsade på paret i höstas bekräftade de två att de var tillsammans. Men idag är de inte ett par och Peja berättar nu om framtidsplanerna och hur han ser på kärlekslivet.

Därför är Peja och Benita inte tillsammans idag: ”Vänner”

– Det måste ha varit i slutet på september som Linda kom till gården. Det var väl såhär att vi hade startat en relation ja, efter många vändningar blev det en trevlig resa vi var på. Vi hade kommit så pass långt att vi hade blivit ett par, säger han och fortsätter:

– Idag har vi en vänskap jag och Benita, mer har det inte blivit. Det övergick till att vi blev vänner. Det har nog kommit i slutet här, jag har nog inte riktigt hittat rätt på något vis. Benita är en väldigt fin människa, men jag har svårt och kände att jag ville ha det på den nivån.

Benita och Peja i sista avsnittet i Bonde söker fru 2021
Benita och Peja i sista avsnittet av Bonde söker fru 2021, idag är de inte tillsammans.

Peja om framtidsplanerna – orden om kärlekslivet idag

Peja berättar att han alltid är öppen för kärlek, men att han just nu inte söker efter någon, han fokuserar på barn och barnbarnen förklarar han.

Annons

– Planen att jag ska försöka att ta det lite lugnt och ägna mig åt mitt företag och barnbarn. Så får vi se när allting löser sig, säger Peja.

Men du är öppen för kärlek?

– Det klart man är, men efter alla de här grejerna som har hänt så får jag nog läka mig litegrann. Men jag har inte stängt dörren helt för kärlek! Jag söker inte någon just nu, säger han och tillägger:

– Jag har en ganska stor gård. Det kräver mycket energi och engagemang, man märker nu att det tar på krafterna att sköta en sådan här gård. Gården, barn, barnbarn får ta min tid framöver helt enkelt!

FOTO: TV4

Annons