ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Därför tog det slut mellan Peja och Benita i Bonde söker fru

22 dec, 2021 
Peja och Benita
Under sista avsnittet av Bonde söker fru var bonden Pär Eric ”Peja” Nilsson och brevskrivaren Benita ett par.
Men idag är de inte tillsammans, och nu berättar Peja om uppbrottet för Hänt.
– Jag har kanske inte de rätta möjligheterna, säger han.
Annons

Videon kunde inte hittas

Pär Eric ”Peja” Nilsson var en av bönderna i Bonde söker fru 2021. I slutvalet stod det mellan brevskrivarna Benita och Camilla men Peja gjorde det oväntade valet att inte fortsätta dejta någon.

Istället sökte han upp Benita några dagar senare och tillsammans åkte de på en resa ihop. Under ”så gick det sen”-avsnittet så visade Peja och Benita upp sin kärleksrelation. Men nu berättar Peja för Hänt att han och Benita inte är tillsammans längre, och varför han valde att avsluta relationen.

Peja om uppbrottet: ”Det övergick till att vi blev vänner”

Under september var programledaren Linda Lindorff på böndernas gårdar för att hälsa på och se hur det har gått. Peja och Benita var då tillsammans, men nu ett par månader senare är de inte längre in relation. För Hänt förklarar Peja att de har en vänskap.

– Det måste ha varit i slutet på september som Linda kom till gården. Det var väl såhär att vi hade startat en relation ja, efter många vändningar blev det en trevlig resa vi var på. Vi hade kommit så pass långt att vi hade blivit ett par, säger han och fortsätter:

Annons

– Idag har vi en vänskap jag och Benita, mer har det inte blivit. Det övergick till att vi blev vänner. Det har nog kommit i slutet här, jag har nog inte riktigt hittat rätt på något vis. Benita är en väldigt fin människa, men jag har svårt och kände att jag ville ha det på den nivån.

Peja tog initiativet till att fortsätta relationen som vänner.

– Jag tog det initiativet. Det har vuxit fram och blivit nyligen. Vi hade distans, hon var och hälsade på här på gården. Jag hade svårt att komma ifrån, vi har inte träffats sedan september.

Benita och Peja
Benita och Peja var ett par när Linda besökte gården, idag är de inte längre ihop.

Därför tog det slut mellan paret: ”Jag behöver nog läka mig”

Hur kommer det sig att det tog slut?

– Det har väl kommit undan för undan. Jag har känt mig lite tveksam till hur jag ska ställa mig till en relation i dagsläget. Jag har kanske inte de rätta möjligheterna för tillfället, säger Peja och tillägger:

Annons

– Det har blivit mycket intryck och jag har haft svårt att landa i situationen, jag behöver nog läka mig litegrann.

Peja berättar att det känns lite ledsamt.

– Det har ju varit en dramatisk resa. Man känner ju att man har känslor och har upplevt saker ihop, så är tråkigt att det inte ger resultat.

FOTO: TV4

Annons